Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.189
- 2.308
Neyse, göreceğiz neyin ne olduğunu...Diegne iyi cikmazsa mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse, göreceğiz neyin ne olduğunu...Diegne iyi cikmazsa mi ?
Hiç bir özelliği olmayan adam mi 20 gol atmış yaw az mantıklı yorum yapın pahalı deyin elimizde patlar deyin 20 gol atan adama yeteneksiz demek ne demek?ozan gibi 18 yaşında olanı 11e sat git hiçbi özelliği olmayan ayıyı 12ye al
bu nasıl mantık asıl?
Abdürrahim Albayrak :”Öncelikle Kasımpaşa kulübüne ve Diagne’ye çok teşekkür ederim. Bizi ağırladılar. Güzel yemek yedik. Ara sıcağı beğenmedim ama yine de teşekkür ederim. Senegal’daki sosyal hayattan konuştuk. Muhabbet uzayacaktı, teşekkür edip ayrıldım. İyi insanlarmış.”Senin gibi düşünmeyen gerizekalı mi oluyor .Diagneden memnun olmayanlar da mi var
Trabzon maçına forvetli yahut forvetsiz çıkmak baya farkediyor bunun idrakına varmak bu anlamı olmayan sokak ağzı lafları kullanmaktan daha yararlı olacaktır senin için . Bir deyişi kullanırken ne anlatmak istiyor saçma sapan mı acaba diye düşünmek lazımBütün kuşları s..dik bi leylek kaldı renktaş..
adam golcüistatisiklere göre yorum yapacaksak eren de iyi burak ta iyi forvettir...
bu diagenin özelliği nedir hadi bunu konuşun en azından 20 gol diyip durmayın
kendiniz bilmiyorsunuz güçlü diyip geçiyorsunuz
yetmedi galiba anadolu kazıkları
trezeguetye 10 veririm bu ayiya 5 vermem
Burak iyi forvet zaten siz kafayı yemişsiniz cidden. Hayatında burak gibi golcü gördün mü? Şampiyonlar liginde neler yaptı adam karakteri bozuk olabilir ama golcülüğünü tartışmam.istatisiklere göre yorum yapacaksak eren de iyi burak ta iyi forvettir...
bu diagenin özelliği nedir hadi bunu konuşun en azından 20 gol diyip durmayın
kendiniz bilmiyorsunuz güçlü diyip geçiyorsunuz
yetmedi galiba anadolu kazıkları
trezeguetye 10 veririm bu ayiya 5 vermem
Süper ?Abdürrahim Albayrak :”Öncelikle Kasımpaşa kulübüne ve Diagne’ye çok teşekkür ederim. Bizi ağırladılar. Güzel yemek yedik. Ara sıcağı beğenmedim ama yine de teşekkür ederim. Senegal’daki sosyal hayattan konuştuk. Muhabbet uzayacaktı, teşekkür edip ayrıldım. İyi insanlarmış.”
![]()
Trabzon maçına forvetli yahut forvetsiz çıkmak baya farkediyor bunun idrakına varmak bu anlamı olmayan sokak ağzı lafları kullanmaktan daha yararlı olacaktır senin için . Bir deyişi kullanırken ne anlatmak istiyor saçma sapan mı acaba diye düşünmek lazım![]()