Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DyFdJQAXgAABDU0.jpg

ya vallahi değil billahi değil özellik diyorum sen golcü diyorsun bu ne

yıllardır aynı muhabbet dönüyor, rakipleri kasımpaşaya farklı dizilişle bize farklı dizilişe oynuyorlar yahu bunu anlamak o kadar zormu

golcü olabilir ama 12 milyonluk golcü değil ağır kazık yiyoruz

3 koy üstüne ze luisi alsana o halde

Diagneyi 2-3 sene sonra 15 milyona satariz niye istemiyorsunuz ki
Mümkün değil o fiyatlara satılması da o yüzden?

Galatasaray öncesi PAOK hariç kariyeri olmayan CL ile partlattığımız 28 yaşındaki Rodrigues'i inanılmaz bir fiyata 9 milyon €'ya sattık.
Fransa ve İngiltere'de oynamış Fransa ve Türkiye'de leblebi gol atan, marka değeri olan Marsilya ve Lyon'da oynamış 33 yaşındaki Gomis'i ancak 6 milyon €'ya sattık.

Rodrigues için şunu demek gerek, Gomis'i referans alırsak yaşı genç bile olsa maksimum 7-8 etmeliydi yani 8 bile fazla iken 9 milyon € saatık.

Bu durumda soru şu; 3 yıl sonra 30-31 yaşında bir oyuncu olacak ve tek kariyeri Çin ve Türkiye ligi olmuş olan Diagne'yi 15 milyona nasıl satmayı planlıyorsunuz? Artı bu oyuncunun Galatasaray'da nasıl bir kariyer çizeceğini de bilmiyoruz.

Bunun tek yolu olabilir Diagne her sene ligde 15 golün altında kalmaz her sene CL'de 3'er, 5'er gol atarsa (bir ikisi özellikle A sınıf takımlara, sansasyon yaratması için) belki 10 milyon € bandının üzerine çıkar. Diagne'nin 3 sene arka arkaya bu performansı göstereceğini de zannetmiyorum.

ya vallahi değil billahi değil özellik diyorum sen golcü diyorsun bu ne

yıllardır aynı muhabbet dönüyor, rakipleri kasımpaşaya farklı dizilişle bize farklı dizilişe oynuyorlar yahu bunu anlamak o kadar zormu

golcü olabilir ama 12 milyonluk golcü değil ağır kazık yiyoruz

3 koy üstüne ze luisi alsana o halde
ze luis o kadar golcü değil

ben bir futbolcunun gol sayisina oncelikle bakmam. golleri nasil atmis ona bakarim. bonservis icin istenen para hosuma gitmedi ama futbolcu olarak bakarsak bizde is yapabilir. niye onde top tutabilir. havadan top indirebilir. sadece mental acidan sorun yaratir mi onu bilemiyorum. bizim taraftarla cosacagini dusunuyorum. her turlude satariz araplara filan.

Katar milli takimi iyi top oynuyor

oyuncu alak

Yahu 2 sene sampiyon yapsa herif cl geliriyle ligde rakip tanimayacaz. Bjk bassak fener 2 sene icinde bitecek. Siz 10m pesindesiniz. Herif gol atiyor mu atiyor senede 20 gol atsa sampiyon oluruz zaten. 3 sene sonra da araplara itele 6-7 milyona. Sampiyonluk halinde kazanacak cok seyimiz var sunu bi anlayin.3 e 5 e bakmayi birakin artik

SON DAKİKA - Fatih Altaylı: "Galatasaray'ın Diagne'yi alabilme ihtimalini çok zayıf görüyorum."

Fatih Altaylı, Turgay Ciner'e çok yakın bir isim. Süper Lig on Twitter

Nevzatta öyle demis

Serdar takımı satan oyuncu sakatım deyip.Maç içerisinde hırsla yapılmış bir hareket değil planlı bilinçli SAPLA SAMANI karıştırmayalım.

Diagne napıo renktaş Kasımpaşanın kaç puanına mal oldu ve dahada olacak kalırsa?
Saçma sapan bir maske takacam diye sarıkartlar görmedimi bu adam?
Son gördüğü kırmızı kart neyin nesi?
Profesyonel olarak Kasımpaşanın kadrosundayken sıfır yeni bir hesap açık bu paylaşımları yapmak ney? Bizden herhangi bir adam böyle hesap açıp kuşlardan birinin adını yazsa ne diyecektik?

Serdarı övmek yada yermek değil niyetim. Amacım yanlışlarından dolayı oyuncu yollarken yanlış yumağı olan adamları almamak gerektiği.
Emreyi hiç saymıyorum zaten o ayrı bir dert.

sen ne diyon ya ozaman burakı alalım?

ze luis gibi oyuncu istiyor hoca zaten

ze luis 20 gol atmaz ama 13 gol atar ve onun sayesinde bir 13 gol atarız, öyle bi adam
13+13=26
Diagne yarı donemde 20 atmış 7 gol daha atar
Diagne > Ze Luis

:D :D

Acayip bencil bir adam orası kesin. Dediğin gibi gol atmasına rağmen bazı pozisyonlarda arkadaşları sitem etmiş, sevinmiyor vs. Ama top tutar ileride, stoperleri rahatsız eder koşularla falan feg-onyekuru'ya alan açabilir. Bir de karambollerde kornerlerde falan 9*10 tane tıklasa yeter şimdilik.

Tek atımlık kurşunumuz var milletin beyni bunu almıyor maalesef. Kulübün durumu baya leş şu an, artan kur vs. de işin içine girince iş baya sıkıntı. Daha kariyerli, net isim bekliyor herkes normal olarak. Şimdilik yeter mi bilmiyorum ben sadece videolardan izledim, izlemeden sallamayı sevmiyorum da tutmazsa ağır yapışır üstümüze gibi. Elimizden çok kolay çıkarabileceğimiz bir kariyeri var ben mi göremiyorum?

Bu işin sonu Cikalleshi gibi duruyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt