Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Siz kazigi seven tayfasınız demek . Memnun oldum tanistigimizamuhasebeci ve hiçbirşeyi bir sekilde begenmeme özelliğine sahip tayfa..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz kazigi seven tayfasınız demek . Memnun oldum tanistigimizamuhasebeci ve hiçbirşeyi bir sekilde begenmeme özelliğine sahip tayfa..
ya vallahi değil billahi değil özellik diyorum sen golcü diyorsun bu neadam golcü
sağolunSiz kazigi seven tayfasınız demek . Memnun oldum tanistigimiza
Mümkün değil o fiyatlara satılması da o yüzden?Diagneyi 2-3 sene sonra 15 milyona satariz niye istemiyorsunuz ki
ze luis o kadar golcü değilya vallahi değil billahi değil özellik diyorum sen golcü diyorsun bu ne
yıllardır aynı muhabbet dönüyor, rakipleri kasımpaşaya farklı dizilişle bize farklı dizilişe oynuyorlar yahu bunu anlamak o kadar zormu
golcü olabilir ama 12 milyonluk golcü değil ağır kazık yiyoruz
3 koy üstüne ze luisi alsana o halde
Sen Kurtlar Vadisi - 01 Adana tarzı diziler çok izleme komik oluyorsun biraz kitap okuAferim o civarlardan ayrılma.. muazzam ayrıntılar yakalıyorsun kardeş..
sen ne diyon ya ozaman burakı alalım?ze luis o kadar golcü değil
Serdar takımı satan oyuncu sakatım deyip.Maç içerisinde hırsla yapılmış bir hareket değil planlı bilinçli SAPLA SAMANI karıştırmayalım.
13+13=26sen ne diyon ya ozaman burakı alalım?
ze luis gibi oyuncu istiyor hoca zaten
ze luis 20 gol atmaz ama 13 gol atar ve onun sayesinde bir 13 gol atarız, öyle bi adam
Acayip bencil bir adam orası kesin. Dediğin gibi gol atmasına rağmen bazı pozisyonlarda arkadaşları sitem etmiş, sevinmiyor vs. Ama top tutar ileride, stoperleri rahatsız eder koşularla falan feg-onyekuru'ya alan açabilir. Bir de karambollerde kornerlerde falan 9*10 tane tıklasa yeter şimdilik.

Transferler yatmış..