Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BİLGİ | Kasımpaşa Kulübü, Eren Derdiyok'un kontratı gereğince sezonun ikinci yarısında Galatasaray'dan alacağı 1.1 milyon euroluk maliyetini 'Yarı yarıya ödeyelim' dedi.

Erhan Kaan Adıgüzel / Habertürk: Galatsaray’ın bugün muhtemelen 19.05’te KAP açıklaması yapmasını bekliyorum. Bana son gelen bilgi Diagne ve Mitroglou’yla görüşmelere başlandığını akşam KAP’a bildirecekleri yönünde... Ayrıca bir de sürpriz olduğu konuşuluyor.
Kolpacinin önde gideni

Adamlar bizi havada karada Dickecek hemde öyle böyle değil fena geçirecekler

BİLGİ | Kasımpaşa Kulübü, Eren Derdiyok'un kontratı gereğince sezonun ikinci yarısında Galatasaray'dan alacağı 1.1 milyon euroluk maliyetini 'Yarı yarıya ödeyelim' dedi.
Zahmet etmişler biz hepsini öderdik

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doukara Elvis Manu bunlara neden gitmiyoruz o zaman 13 milyon ne lan Bu adamın şampiyon yapar yada 40 gol atar garantisi mi var bu ligde 13 verdiğin adamın seni direkt şampiyon yapması lazım.

Falcao, Balotelli ve Pato ile açtık Nöbeti.

Çöp Mitroglu ve "Anadolu Kazığı" Diagne ile kapatacağız.

O transferleri anneannem de yapar beceriksizler.

Bay albayrak bay terim ikilisi amrabat marifetinin bir benzerini diagnede yapıyorlar.. şiddetle kınıyorum..

Mitroglou ismini de beğenmeyenler görüyorum.. Bu kadar aptal olmayın lütfen. Bu adam gelirse ligin en iyi 2-3 forvetinden biri olur.

Diagne beraber gelirse yedekleşerek iyi iş yaparlar. Kendisi pek uyum sorunu da çekmez. Kültür olarak benzeriz.
Ligde 2-3 forvet varmı?

adebayor kendi bize gelse bari. bariyerleri yikarak. bizim alacagimiz yok

Vay be forvetin gol sayısına bakmayan arkadaşlar varmış.Gol atamadıktan sonra sabaha kadar sağa sola pas çıkarsa,kanatlara yol açsa ne olacak.Maç sonu o topu kaleye sokamadıysan neye yarar.

Mitroglou ismini de beğenmeyenler görüyorum.. Bu kadar aptal olmayın lütfen. Bu adam gelirse ligin en iyi 2-3 forvetinden biri olur.

Diagne beraber gelirse yedekleşerek iyi iş yaparlar. Kendisi pek uyum sorunu da çekmez. Kültür olarak benzeriz.
Ben beğenmiyorum leşin teki.Eren ve sinan oynasın daha iyi en azından Kulübün parası sokağa atılmaz.

Beyler şaka değil, bu Diagne yı tanıyan bana bir anlatsın.

Bu konular hakkında nasıl ?

- Finish (Şut tekniği)
- Oyun Görüşü
- Oyun Zekası
- Pas oyunu
- Top Tekniği
- Dribling
- 1e1 Adam geçme kabiliyeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt