Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpacinin önde gideniErhan Kaan Adıgüzel / Habertürk: Galatsaray’ın bugün muhtemelen 19.05’te KAP açıklaması yapmasını bekliyorum. Bana son gelen bilgi Diagne ve Mitroglou’yla görüşmelere başlandığını akşam KAP’a bildirecekleri yönünde... Ayrıca bir de sürpriz olduğu konuşuluyor.
Zahmet etmişler biz hepsini öderdikBİLGİ | Kasımpaşa Kulübü, Eren Derdiyok'un kontratı gereğince sezonun ikinci yarısında Galatasaray'dan alacağı 1.1 milyon euroluk maliyetini 'Yarı yarıya ödeyelim' dedi.
Ligde 2-3 forvet varmı?Mitroglou ismini de beğenmeyenler görüyorum.. Bu kadar aptal olmayın lütfen. Bu adam gelirse ligin en iyi 2-3 forvetinden biri olur.
Diagne beraber gelirse yedekleşerek iyi iş yaparlar. Kendisi pek uyum sorunu da çekmez. Kültür olarak benzeriz.
BİLGİ | Kasımpaşa Kulübü, Eren Derdiyok'un kontratı gereğince sezonun ikinci yarısında Galatasaray'dan alacağı 1.1 milyon euroluk maliyetini 'Yarı yarıya ödeyelim' dedi.
lutfu bey sakin olunuz kalbinize birsey olacakULAN DALGA MI GECIYOSUNUZ BIZLEN LAN AGZINA CAKTIGIMIN
Doukara Elvis Manu bunlara neden gitmiyoruz o zaman 13 milyon ne lan Bu adamın şampiyon yapar yada 40 gol atar garantisi mi var bu ligde 13 verdiğin adamın seni direkt şampiyon yapması lazım.
Ben beğenmiyorum leşin teki.Eren ve sinan oynasın daha iyi en azından Kulübün parası sokağa atılmaz.Mitroglou ismini de beğenmeyenler görüyorum.. Bu kadar aptal olmayın lütfen. Bu adam gelirse ligin en iyi 2-3 forvetinden biri olur.
Diagne beraber gelirse yedekleşerek iyi iş yaparlar. Kendisi pek uyum sorunu da çekmez. Kültür olarak benzeriz.