Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 gün önce yazmış
5c6cb5f67ee45f876f286d1cd70be162.jpg

Dursun'dan daha kötü bir başkanımız ? A) Dursun Cengiz B) Mustafa Özbek C) Cengiz Dursun D ) Özbek Mustafa E) Hepsi

Ben biraz Mustafa Cengiz i taniyorsam, forvet almayip, bu transfer donemini kapatirlar. Sonra da derler ki bakin 20M kar yaptik. Isi gucu UEFA ya yag yapmak.

Senin cebinde 15 milyon olduğunu bilip nasıl sogusluyorlar ama mis gibi eee herşeyi ulu ortaya dökersen onun bunun cocugunun biri herşeyi ibrahim seten efendiye fısıldarlarsa seni böyle sağdan soldan yumruklarlar dünya o kadar küçük ki artık adam endenezyodan internete girip Galatasaray yazsa taraftarın ve bütün gazetelerin forvet muhabbetini duyar son günede kalınca böyle şamaroğlanı olursun.

Bu arada iki forvet alınması mümkün değil, ya da en azından Avrupa için. 3 değişiklik yapabiliyoruz.

Birinci değişiklik:
Rodrigues -> Marcao
Bu şu anda kesin gözüküyor.

İkinci değişiklik:
Semih -> Serdar
Türkiye'den yetişmiş 5 oyuncu bildirmemiz gerek. İsmail, Ahmet, Selçuk, Muğdat ve bir kişi daha olmalı. Serdar affedilirse Ahmet de dışarıda kalabilir.

Üçüncü değişiklik:
Forvet 1 -> Eren
Eren gönderilmese ve affedilse bile kadrodan Türkiye'de yetişmemiş bir oyuncunun çıkarılması gerekir. Bu da ikinci forvetin eklenemeyeceği anlamını taşıyabilir.

Bu arada Emre Taşdemir'in herhâlükarda kadroya eklenmeyeceğini kabul ederek yazdım.

Dursun'dan daha kötü bir başkanımız ? A) Dursun Cengiz B) Mustafa Özbek C) Cengiz Dursun D ) Özbek Mustafa E) Hepsi
Dursun'dan daha kötüsü gelmez, gelemez.

En kötü futbolcumuz : Tarık
En kötü hocamız : Prandelli
En kötü forvetimiz : Umut
En kötü başkanımız : Dursun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paylaşılan storyde Diagne'nin olduğu kesinleşti gibi.Paylaşan kişi ultrAslan üyesiymiş.Kolpaysa da kendini üyelikten atarlar.Bu riske girer mi girmez mi onu bilemem.

Gelene gidene 10-15 milyon gömüyoruz yine alamıyoruz arkadaş bu nasıl bir ikna kabiliyeti.

bugün de tepki gösterilmesiin diye iyi oyaladılar transfer yapılacagını düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt