Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o yok bu yok şu yok kimseyle alakamız yok

rahmetli Metin Oktay beyefendiyi diriltmeye mi çalışıyorlar acaba?

Son dakika dokumanlar yetismedi diye Diagne'yi alamaz bu beceriksizler.

Terimin konusmasina bakariz yine birazdan. Bugun bir halt olmaz

Yarın.
Albayrak: Hem Diagne'ye hem Kasımpaşa yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bize bütün Kasımpaşa'yı gezdirdiler..Oyuncunun Senegal'deki akrabalarına da çok teşekkür ediyorum...

Diagne-Mitroglou Güzel olur. Mitroglou Arena’da 2-3 Gol atsin kendine gelir, Adamin özgüveni tamamen gitmis, Yiprandi baya. Ama bu her üst sinif golcü’nün başina gelebilir. Mario Gomez, 2 senedir dalga konusu oldu hem Almanya hem Italya’da, boş kaleye atamiyordu falan. Adam geldi Gol krali oldu ve tekrar Alman Milli Takimina seçilmiş. Bu is tamamen psikoloji işidir.

Ha sirf Mitroglou alinirsa risk olur ama Diagne ile beraber gelecekse gelsin. Bu Adam Form tuttugnda her türlü atar. Daha iyisi zaten alamayiz.

Ben bugüne kadar bu yönetime küfür etmis, etmek üzere olan, küfür arastiran, küfür edip de ceza yiyen tüm renkdaslarima sahsim ve milletim adina tesekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Ze Luis: "Galatasaray'a teşekkür ederim. Ancak şu anda Spartak Moskova'nın oyuncusuyum ve tamamen takımımın başarılı olmasına odaklandım. Devam eden bir sözleşmem var." Tek Yürek on Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt