Selim Kaya
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2011
- 857
- 1.898
- 1.393
Olmaz abi tamam forvete aciz da o kadar da degilMaden maicon da yolcu;ben de kontenjana göre Mitroglu,di Santo,Djagne üçlüsü olmaz mı diye bombayı ortaya birakirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz abi tamam forvete aciz da o kadar da degilMaden maicon da yolcu;ben de kontenjana göre Mitroglu,di Santo,Djagne üçlüsü olmaz mı diye bombayı ortaya birakirim.
Fatih Terim: ''Bundan sonra bir de teşekkürler zinciri olacak. O da işler bittikten sonra olacak. Geçen Pazar çok güzel bir toplantı oldu. Galatasaray başkanlık sistemidir, o ne derse o olur. O da 'Toplanıyoruz' dedi. O günden beri çok ümitliyim.''
Fatih Terim: ''Belki de kimsenin beklemediği sürprizler olabilir. O kadar ileri gidiyor herkes.''
maicon ve belhanda yolcu mu acaba?
Diagne - AlanDiagne ve bi sürpriz olacak gibi

Luyindimaaaaa
Fatih Terim: ''Bundan sonra bir de teşekkürler zinciri olacak. O da işler bittikten sonra olacak. Geçen Pazar çok güzel bir toplantı oldu. Galatasaray başkanlık sistemidir, o ne derse o olur. O da 'Toplanıyoruz' dedi. O günden beri çok ümitliyim.''
Fatih Terim: ''Belki de kimsenin beklemediği sürprizler olabilir. O kadar ileri gidiyor herkes.''
maicon ve belhanda yolcu mu acaba?
Lu...... Ve patoooooooooSüpriz dedikleri bence
P A T O olabilir... Çoktan ümit gitmişti, gelirse benim adıma şahsen büyük sürpriz olur![]()
Hey gidi hey arda kafa atmıştı o maçta.obertan bizi rencide etmisti animsayanlar??? arkasinda da tremolinas vardi
cagne icin nef nakit para cikacak sanirim!!@[B]GSarayVideo[/B] 30 sn.31 saniye önce
Daha fazla
Fatih Terim: "Artık kimse hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Belki de kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir, herkes o kadar ileri gidiyor. Biz, Galatasaray'a 'almak için' kimseyi aldırmayız."
izleyebilirsiniz arkadaşlar
tam tersi o oyuncuyu beğenmen ve iyi oyuncular hakkında algı yaratman fenerlilik izlemini yaratıyorUlan şeref yoksunu, 10 yillik uyeyim. Defol git. Insanlari suçlamalarla itham etmeyi birak. Oyuncu begenmemek mi fenerlilik oluyor.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hey gidi hey arda kafa atmıştı o maçta.