Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbliler adam kovalamis
hani ceza
gary adam kovalayinca 3 mac ceza

Fatih Terim: ''Bundan sonra bir de teşekkürler zinciri olacak. O da işler bittikten sonra olacak. Geçen Pazar çok güzel bir toplantı oldu. Galatasaray başkanlık sistemidir, o ne derse o olur. O da 'Toplanıyoruz' dedi. O günden beri çok ümitliyim.''

Fatih Terim: ''Belki de kimsenin beklemediği sürprizler olabilir. O kadar ileri gidiyor herkes.''

maicon ve belhanda yolcu mu acaba?

Hocayı da kandırmış

Fatih Terim: ''Bundan sonra bir de teşekkürler zinciri olacak. O da işler bittikten sonra olacak. Geçen Pazar çok güzel bir toplantı oldu. Galatasaray başkanlık sistemidir, o ne derse o olur. O da 'Toplanıyoruz' dedi. O günden beri çok ümitliyim.''

Fatih Terim: ''Belki de kimsenin beklemediği sürprizler olabilir. O kadar ileri gidiyor herkes.''

maicon ve belhanda yolcu mu acaba?

Hocayi kandirmislar yine, ya hocam inanma sunlara ya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Süpriz dedikleri bence

P A T O olabilir... Çoktan ümit gitmişti, gelirse benim adıma şahsen büyük sürpriz olur :D

@Hamza Gölbaşı
Mesajlarımızı silelim Gölbaşı. Çok gizli bir operasyona tanık olduk. Başımız belaya girebilir. Özel mesajdan tehditler alıyorum.

Hocanin Aciklamasindan sonra acayip havaya Girdim. Persembeye kadar uyku yok artik

şu sözlerin karşılığında kimler gelecek artık iyice merak etmeye başladım..
Fatih Terim: "Artık kimse hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Belki de kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir, herkes o kadar ileri gidiyor. Biz, Galatasaray'a 'almak için' kimseyi aldırmayız."

Bu saatden sonra Liege Luyindama icin her takim gibi rahat 10 milyon ister

Ulan şeref yoksunu, 10 yillik uyeyim. Defol git. Insanlari suçlamalarla itham etmeyi birak. Oyuncu begenmemek mi fenerlilik oluyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tam tersi o oyuncuyu beğenmen ve iyi oyuncular hakkında algı yaratman fenerlilik izlemini yaratıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt