Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes ileri gidiyorun anlamı en iyisi için zorlanıyor demek.Göreceğiz bakalım.

Fatih Terim: ''Bundan sonra bir de teşekkürler zinciri olacak. O da işler bittikten sonra olacak. Geçen Pazar çok güzel bir toplantı oldu. Galatasaray başkanlık sistemidir, o ne derse o olur. O da 'Toplanıyoruz' dedi. O günden beri çok ümitliyim.''

Fatih Terim: ''Belki de kimsenin beklemediği sürprizler olabilir. O kadar ileri gidiyor herkes.''

maicon ve belhanda yolcu mu acaba?

ya Başkan istifa edecek
ya da kimsenin beklemediği sürprizi yapıp kimseyi almayacaklar. O kadar da ileri gidebilirler demek ki.

Şu an twitter da bir arkadaşla direkt mesajla konuşuyorum.

Di Santo Erzurumspor için gelmiş ;):D

şu sözlerin karşılığında kimler gelecek artık iyice merak etmeye başladım..
Fatih Terim: "Artık kimse hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Belki de kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir, herkes o kadar ileri gidiyor. Biz, Galatasaray'a 'almak için' kimseyi aldırmayız."
Başkan ... Demiş
56619.webp

Fenerbahçe'nin rakipleri çatır çatır transfer yapıyor. İkinci yarı her takım için zor olacak ama F.Bahçe için çok daha zor. Bu hafta kazanamasalardı ciddi düşme adayı olacaklardı. Göztepe maçında puan kaybı yine F.Bahçe'yi dibe sürükleyebilir.

hocanın dediği diagne işte 13 milyon vererek ileri gidiyoruz diyor

bu kadar mallık olmaz arkadaş

sürpriz tolgay arslan serdar takas

Hocamın kanına girmişler yine. 7 aydır forvet alamayan yönetimin 48 saat içinde sürpriz yapması için Galatasaray adasını filan takasta kullanması lazım. Menajerlerin kucağındayız ne yazık ki son 48 saat.

tam tersi o oyuncuyu beğenmen ve iyi oyuncular hakkında algı yaratman fenerlilik izlemini yaratıyor
Bana göre di santo mitroglundan daha fazla katki verir. Bu benim düşüncem. Yanılabilirim ama bu beni fenerli yapmaz. 2si de çöp ama copler icinde. Secim yaptim 2. Forvet olarak. Mitroglu maliyeti yüksek ve fiziksel olarak bitik durumda. Son macta bütün marsilya taraftari yuhladi adami. Lütfen fikirler icin beni hayatta en nefret ettigim sikeci ilan etme, ayiptir.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence gomis boşa istanbulda değildir sürpriz olacaksa gomistir. Gomis-Diagne ikilisi olursa rakiplerimizin başı sağolsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt