Mehmet Salih
Sarı Üye
- 16 Ağustos 2011
- 564
- 337
- 1.473
Doğru kesin Miroğlu dur Balotelli olsa yerinde duramazdın!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim: ''Bundan sonra bir de teşekkürler zinciri olacak. O da işler bittikten sonra olacak. Geçen Pazar çok güzel bir toplantı oldu. Galatasaray başkanlık sistemidir, o ne derse o olur. O da 'Toplanıyoruz' dedi. O günden beri çok ümitliyim.''
Fatih Terim: ''Belki de kimsenin beklemediği sürprizler olabilir. O kadar ileri gidiyor herkes.''
maicon ve belhanda yolcu mu acaba?
--Olmaz abi tamam forvete aciz da o kadar da degil![]()
Başkan ... Demişşu sözlerin karşılığında kimler gelecek artık iyice merak etmeye başladım..
Fatih Terim: "Artık kimse hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Belki de kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir, herkes o kadar ileri gidiyor. Biz, Galatasaray'a 'almak için' kimseyi aldırmayız."
@Hamza Gölbaşı
Mesajlarımızı silelim Gölbaşı. Çok gizli bir operasyona tanık olduk. Başımız belaya girebilir. Özel mesajdan tehditler alıyorum.
@[B]GSarayVideo[/B] 30 sn.31 saniye önce
Daha fazla
Fatih Terim: "Artık kimse hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Belki de kimsenin beklemediği sürprizler de olabilir, herkes o kadar ileri gidiyor. Biz, Galatasaray'a 'almak için' kimseyi aldırmayız."
izleyebilirsiniz arkadaşlar
Futbol bizden sorulur mc hayri.ewt... bravo heis
ona bakarsan mugdat s cekti bisey olmadi reyisfbliler adam kovalamis
hani ceza
gary adam kovalayinca 3 mac ceza
Şu an twitter da bir arkadaşla direkt mesajla konuşuyorum.
Di Santo Erzurumspor için gelmiş![]()
Bana göre di santo mitroglundan daha fazla katki verir. Bu benim düşüncem. Yanılabilirim ama bu beni fenerli yapmaz. 2si de çöp ama copler icinde. Secim yaptim 2. Forvet olarak. Mitroglu maliyeti yüksek ve fiziksel olarak bitik durumda. Son macta bütün marsilya taraftari yuhladi adami. Lütfen fikirler icin beni hayatta en nefret ettigim sikeci ilan etme, ayiptir.tam tersi o oyuncuyu beğenmen ve iyi oyuncular hakkında algı yaratman fenerlilik izlemini yaratıyor
ona bakarsan mugdat s cekti bisey olmadi reyis
mugdat 1 gol 1 asist bir de s.le oynuyor suana kadar ikisi bugün oldu zaten