Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Bu adamı forvet arkası oynatmazsan verimli olmuyor. Ne zaman kaleye yakın olsa pozisyon gol 2lemine giriyorbu adam alanya'da ligin icinden geciyordu.biz kullanamiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı forvet arkası oynatmazsan verimli olmuyor. Ne zaman kaleye yakın olsa pozisyon gol 2lemine giriyorbu adam alanya'da ligin icinden geciyordu.biz kullanamiyoruz
kralı izleyelim
Alanyada sende gecersin ligin içinden. Orası Alanya. Kullanamiyoruz diye bir şey yok adamı 3 ayrı bölgede kullandık hiçbir şey yapamadı klasik anadolu topçusu. Zaten Fatih hocanın Fatih Akyel, Ümit Davala, Ergün vs. hariç Anadolu topcusundan verim aldığını görmedim. Bir de yarim dönem Volkan Arslan.bu adam alanya'da ligin icinden geciyordu.biz kullanamiyoruz
barbara değil mi olm.Kanka tanıyor musun?![]()
Ben tanımıyorum.barbara değil mi olm.
Sosa'nın ligde pas yüzdesi 81, Avrupa'da 84. Dillenen Mert Hakan %79 ile oynamış.
Ligin muhtemelen maç ratingi en yüksek orta saha oyuncusu.
Twitterda millete laf atıp oradaki sallama verilere dayalı yorum yapmak da muazzam iş.
Daha iyi rating alan da yokmuş diğer mevkilerde de.Ekli dosyayı görüntüle 88308
Ligde sezonun 11i. 30 macta 9gol 8 asist
tanıyan birine soralım, kafamızdaki soru işaretlerini giderebilir.Kanka tanıyor musun?![]()
Kim bu ya keşke beni de böyle yeseKanka tanıyor musun?![]()
Emin misin? Biz Ozan ile 3 senelik anlastik ve 7.5 milyon cikis maddesi koyduk18 yaşaltı sözleşmenin de bir bağlayıcılığı yok pek. 10 yıl yap istersen
Kim bu ya keşke beni de böyle yese
barbara palvin yaw. @Emrah Yıldırım'ın yavuklusuydu bi aralar. sonra ayrıldılarBen tanımıyorum.
Ozan'ı kaç yaşında sattık?Emin misin? Biz Ozan ile 3 senelik anlastik ve 7.5 milyon cikis maddesi koyduk
Yenge mi değil mi şu anda? Ona görebarbara palvin yaw. @Emrah Yıldırım'ın yavuklusuydu bi aralar. sonra ayrıldılar
real güzellik yapıp kuboyu 2 senelik opsiyonlu kiralasa ne güzel olur zaten oynatmazlar milyonlar verip yıldız topcu almak varken,hatta isterse belli bir sezona kadar geri satın alma hakkı koysun ama versin bize...
değil yawYenge mi değil mi şu anda? Ona göre
Iyi de sozlesmeyi 16 veya 17 yasinda imzaladi. Bazi takimlar sirf alt yapi oyuncularini izinsiz aldi diye ceza yemedi mi?Ozan'ı kaç yaşında sattık?