Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
kaptanimiz emin gitti mi alanyaya 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu zaten yaz kampı sezon ortası kampında terim showunu yapmayı seviyo.
ben bekliyorum beknaz falan oynatsın bu sezon türkiye kupasında zaten
4ünden 5 milyon euro bonservis alabilsek öpüp başımıza koyalım.Adamların yüksek maaşı var kimsenin hem bonservis verip hemde yüksek maaşını karşılayıp talip olacağını düşünmüyorum. İnş. talep olur.
gustavo'ya hazırlanın derim..Bazı arkadaşlar ortasahaya Seri & Mensah ikilisini yazıyor.
Yapmayın bu ikili ile ortasaha yumuşak kalır.
Bize sert ve top kapabilen savaşçı ortasaha lazım.
Görev adami ama buraya gelmez. Capraz bagini kopardi, iyi döndü ama.
kardeşim işte ilk etapta anlaşılan türklerle açıklamlar gelir.ağabey gelişme var mı
Ya hakikaten de böyle saçma sapan genellemeleriniz baydı artık.Fernando yaşlı diye gitmesine sevinenler Sosa iyi olur diyorlar![]()
kardeşim işte ilk etapta anlaşılan türklerle açıklamlar gelir.
sonra satılma potansiyelli adamlara bakılır. belhanda sözleşme iptal edilir die düşünen çok var. feguli kalır.
sonra sosa mosa bakılıyo işte. mensah işi daha pazarlık git geli çok olur. saklanan isimler var düşmemiş. inş çıkmaz o isimler anlaşılana kadar
Kaan'ı alamadın git Stöger'i getir bana Musap!Görev adami ama buraya gelmez. Capraz bagini kopardi, iyi döndü ama.
turkiyeden türk alıncak beleş. muslera'nın erken dönücegine inanıyorlar biraz o işte vites yavaşladı gibi. bir de stoperler dönüyor falan yakaleci işi ne olacak beni çok düşündürüyor
Anne ve babasının romantik yakınlaşmasından.Stöger ismi nereden çıktı?