- 4 Ağustos 2009
- 90.632
- 71.711
- 5.188
Canerin kaçırılması nedeniyle iki gündür moralmanım sıfır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların yüksek maaşı var kimsenin hem bonservis verip hemde yüksek maaşını karşılayıp talip olacağını düşünmüyorum. İnş. talep olur.Bence Feghouli, Belhanda, Diagne, Babel'den gelecek parayla Mensah rahatlıkla alınabilir. Hatta kalan parayla orta saha ve sağ kanat da bulunabilir.
Sosa tarzı oyuncuyu her yerde bulursun, o kalitede bulamazsın belki ama daha genç, ileriki zamanlarda iyi paralara satacağın oyuncular bulabilirsin. Tabi bizim scout sistemi bizim ligden başka ligleri göremediği için bu isteklerin gerçekleşmesi de zor.güzel isteklermiş ben de isterim.
üstüne sosa ile de makul fiyata yedeklenmesini isterim
Muazzam 1 öneriBesiktas bize Dorukhani satsin. O parayla gidip Mensahi alsinlar. Lazim olursa biz Ozornwaffle ve Sekidikayi Kayseriye belese kiralik yollayalim.
Fiziksel olarak demedim Yunus Emre, yavaş yavaş antrenmanlara alınmaya başlanılabilir. Yarın sahaya sürelim demiyorum. Oyunculara burada oynayabileceklerini düşüncesini yerleştirmek anlamında dedim.u15 adamı a takıma atınca mı gelişiyomuş adam
Ahahhaha sildi forza cimbom haberi
Bu sene sakatlıktan çıktı
| 18/19 | Capraz bağ yırtığı | 19 May 2019 | 1 Oca 2020 | 227 gün |
Ne yazmıştı kiAhahhaha sildi forza cimbom haberi
onu zaten yaz kampı sezon ortası kampında terim showunu yapmayı seviyo.Fiziksel olarak demedim Yunus Emre, yavaş yavaş antrenmanlara alınmaya başlanılabilir. Yarın sahaya sürelim demiyorum. Oyunculara burada oynayabileceklerini düşüncesini yerleştirmek anlamında dedim.