Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Feghouli, Belhanda, Diagne, Babel'den gelecek parayla Mensah rahatlıkla alınabilir. Hatta kalan parayla orta saha ve sağ kanat da bulunabilir.
Adamların yüksek maaşı var kimsenin hem bonservis verip hemde yüksek maaşını karşılayıp talip olacağını düşünmüyorum. İnş. talep olur.

Sadece 4 yabanci transferi ile 2 kiralık Lerma,, Bruma artı 2 bonservisli oyuncuyla. Kalu ve. Mensah müthiş bir takım olurduk gerisi satabildigin kadar sat Belhanda feghouli falan ve alabildigin kadar Türk oyuncu al Emre Kılınc. Arda. Turan

güzel isteklermiş ben de isterim.

üstüne sosa ile de makul fiyata yedeklenmesini isterim
Sosa tarzı oyuncuyu her yerde bulursun, o kalitede bulamazsın belki ama daha genç, ileriki zamanlarda iyi paralara satacağın oyuncular bulabilirsin. Tabi bizim scout sistemi bizim ligden başka ligleri göremediği için bu isteklerin gerçekleşmesi de zor.

Stögerin kosu mesafeleri baya iyi duruyor.

90dk/KM
Bu sezon 11,68
Gecen sezon 12,36

vizinger striker takımda diagne falcao ademi sayarsak 3 striker var bunlar gitmeden nasıl alıyoruz

Elabdellaoui veda etti instagram hesabından.

Çok iyi transfer.

Inanılmaz çalışkan, disiplinli bir futbolcu. Olympiaktos’ta 117 maçta 114 kere ilk 11 çıkmış birinden bahsediyoruz.

u15 adamı a takıma atınca mı gelişiyomuş adam
Fiziksel olarak demedim Yunus Emre, yavaş yavaş antrenmanlara alınmaya başlanılabilir. Yarın sahaya sürelim demiyorum. Oyunculara burada oynayabileceklerini düşüncesini yerleştirmek anlamında dedim.

Fiziksel olarak demedim Yunus Emre, yavaş yavaş antrenmanlara alınmaya başlanılabilir. Yarın sahaya sürelim demiyorum. Oyunculara burada oynayabileceklerini düşüncesini yerleştirmek anlamında dedim.
onu zaten yaz kampı sezon ortası kampında terim showunu yapmayı seviyo.

ben bekliyorum beknaz falan oynatsın bu sezon türkiye kupasında zaten

Bazı arkadaşlar ortasahaya Seri & Mensah ikilisini yazıyor.
Yapmayın bu ikili ile ortasaha yumuşak kalır.
Bize sert ve top kapabilen savaşçı ortasaha lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt