- 19 Mart 2014
- 29.531
- 30.953
- 2.718
Bir Walker daha var diyecektim ama adam geri dönmüş.Reis ne yaptın Walker gideli yıllar oldu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Walker daha var diyecektim ama adam geri dönmüş.Reis ne yaptın Walker gideli yıllar oldu...
simdiki fbnin durumunda biz olurduk muhtemelenKeşke o zaman alsalardı.
Bir Walker daha var.![]()

Sozlesmeler yapilinca o gunku kur uzerinden anlasma yapiliyor genelde, yani kur sabitleniyor.Fatih hocanın maaşı 1 sene içinde 1 milyon euro azaldı bunu da indirim diye bizi yutturmaya calisiyorlar djsjsjsjs
Adam 18 milyon TL alıyordu zaten.Kur artınca otomatik maaşı da Euro bazında azaliyor
Fatih hocanın maaşı 1 sene içinde 1 milyon euro azaldı bunu da indirim diye bizi yutturmaya calisiyorlar djsjsjsjs
Adam 18 milyon TL alıyordu zaten.Kur artınca otomatik maaşı da Euro bazında azaliyor
sonra bizeK.paşaya h.o
Ryan Donk, Belçika'ya geri dönebilir. Donk'un Galatasaray'la sözleşmesi bitti ve şu an boşta. Club Brugge onunla ilgileniyor. Donk, Club Brugge'ye hayır demiyor ancak sadece bir şartı var; yeterince oynamak... (Voetbal24)
Terim'in listesi:Yönetim, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Hollanda'ya giderek PSV ile Bruma transferini görüşecek. (Sabah)