Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.496
- 40.193
- 3.413
Manejerler olmasa oyuncu bulamicazFM 15 Oynayanlar bilir bu adamı sağ kanata koyduğun zaman dünyanın en iyi istatistiklerini yakalıyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manejerler olmasa oyuncu bulamicazFM 15 Oynayanlar bilir bu adamı sağ kanata koyduğun zaman dünyanın en iyi istatistiklerini yakalıyordu
Götze bitmiş..
Bruma bitmek üzere..
2020 Performansları
Aman Tanrım, bu kadar Teknik Lige fazla
Transfer Istihbarat Şefi
YOKBelhanda'nın menajeri oyuncusuna kesilen kırmızı kart cezalarını haksız buldukları gerekçesiyle konuyu FIFA'ya taşıyacaklarını belirtti. (Fotospor)
Belhandalı her haberi küfür ede ede okuyorum.Belhanda'nın menajeri oyuncusuna kesilen kırmızı kart cezalarını haksız buldukları gerekçesiyle konuyu FIFA'ya taşıyacaklarını belirtti. (Fotospor)
Belhanda'nın menajeri oyuncusuna kesilen kırmızı kart cezalarını haksız buldukları gerekçesiyle konuyu FIFA'ya taşıyacaklarını belirtti. (Fotospor)

Muriqi yi kullanmis lazio xd
yedek lazimYav bunlar niye forvet alıyor anlamadım. O zmaan immobile yolcu. Immobile in boşluğunu da vedatla kapatmaya çalışmazsın be
Yedeğe de o kadar vermezler be. Adamların son 10-15 yılda en büyük transferleri 18 m euro savic. Yedek forvete 18-20 vermez onlaryed
yedek lazim
neyi haksız itne oyundan çıkarken adama tokat attı.üstelik aynı haltı kaç defa yediBelhanda'nın menajeri oyuncusuna kesilen kırmızı kart cezalarını haksız buldukları gerekçesiyle konuyu FIFA'ya taşıyacaklarını belirtti. (Fotospor)
İsterse mars a taşısın eşşek gibi ödemeli tabi bizimkiler geri adım atarsa bilmemBelhanda'nın menajeri oyuncusuna kesilen kırmızı kart cezalarını haksız buldukları gerekçesiyle konuyu FIFA'ya taşıyacaklarını belirtti. (Fotospor)
Ben de boyle dusunuyorum ins teklif vardirBu Monaco'lu Musaba ve Bruma'nın haberlerinin çıkmasına seviniyorum demek ki Feghouli ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz ...