Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllık ücretlerinden dolayı satamıyoruz. Aynı fiyatlar da fenerin elinde olsa onlarda satamaz.

Gustavo 2,7 - Vedat 2,5 alıyor
Belhanda 3,3 - Feg 3,8 alıyor bonuslara girmiyorum bile.

1-2 ver sat şunları da olmuyor. Bence kulüpte o seviyeye gelmiştir ama 1-2 verenler o maaşları karşılayamaz.

Sizde bir firmadan 10,000 maaş alırken 5,000 - 7,000 veren bir yere gider misiniz.?

Bu arkadaşlar anca bonservisini alarak gider yada sözleşme sonuna kadar kalırlar.
Gustavo Fransa'da 7 alıyordu sence Fener'e ne için geldi her sene Avrupa'da oynadığı için mi ligde her sene şampiyon olduğu için mi

Neyse ben transfer sezonu beklentimi minimum da tutmuştum zaten ortasahaya 2 transfer ya olur ya olmaz haricinde takıma bi takviye beklemiyorum.Belhanda ve Feghouli kalır duruma göre donkla yeniden anlaşıp 1 tane os alabilirler.
Donkla anlaşıp donk-bartug rotasyonu
8 için transfer-taylan-omer rotasyonu.

Lig başlamasın direkt sampiyonuz

Galatasaray Kurmayları Yeni plan üzerinde Birleşti :

Mevcut FFP koşullarında oyuncu satmadan transfer yapması mümkün olmayan Galatasaray Belhanda ve Feghouli gibi yıldızlarının takımdan ayrılmak istememesi üzerine kontratının son senesine giren oyuncularını kaybetmemek için mukavelelerini euro bazında sabitleyerek 2+1 yeni sözleşme imzalanması üzerine oyuncu menajerlerini Florya'ya davet etti.

Seri ve Lemina'nın kiralık sözleşmelerinin uzatma teklifine ada'dan somut yanıt gelmeyince Donk'un takımda kalması kesinleşti.Donk için de benzer şekilde 1+1 mukavele yapılacak.Fatih Hoca Donk'u orta sahada kullanmayı düşünüyor.

Ayrıca genç bir orta saha oyuncusu daha transfer edilecek. (Goal)

Bu gidisle 11 böyle olacak
Nando
Omar Luyi Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Emre A. Arda Emre K.
Falcao

Yönetimin Galatasaray'ın geleceği ile alakalı herhangi bir vizyonu bir planı var mı acaba atıyorum bir 5 sene içerisinde Cl'de çeyrek final falan hedefi var mı. Tamamen günlük değişimlere göre yönetiliyor kulüp. Bu insanlar kendilerini nasıl başarılı görüyor taraftar bunlara nasıl eyvallah çekiyor anlamıyorum.

Marsilya'da net 3.5 milyon euro maaş alan Gustavo'nun FB'ye 2.7 milyon euro'ya imza attığını düşünecek kadar ne yaşadın acaba yav.
kaldı ki o rakamların doğru olduğunu varsaysak bile 15 golu anca olan 26-27 yaşındaki Vedat 23 a giderken(giderse)
Maaşı yüksek olmayan görece diagne bu ligde 32 gol attı ve yaşına neredeyse aynı maasida düşük o neden gitmedi. Bariz beceriksizlik var. Diyeceksiniz ki orda koç devreye giriyor. Beni ilgilendirmez kardeşim bizde yapalım bjk FB yapıyorsa sende yapacaksın gerekirse maaşını sen ver bonservis olarak göster gerekirse adam ayarla bişe yap. Gomis diagne Fernando maicon bunların haddi hesabı yok sacmalikta

X takım hileyle hurdayla o rakamlara satıyor diyip kendini avutanlara kusura bakmayın ama çok gülüyorum. :)
Oyuncu transfer etmek için AA'yı gönderen kulübün oyuncu satışı konusunda en ufak bir başarı sağlayamaması şaşırtıcı değil, malumun ilanıdır.
Napoli ve Lazio'nun işi gücü kalmadı, onlarla hile hülle yapacak.
Yav he....
Oyuncu satışı oyuncunu pazarlayabilmekten, bu işe gerçekten hakim kişilere yetki vermekten ve doğru kişilerle bağlantılarının olmasından geçer.
Bizde bunların hangisi var acaba...

Italyanlari pek tanimamissin Onur. Bal gibi yaparlar.

Gs bana öyle travmalar yaşatıyor ki artık rakiplerin transferlerine özeneceğime satışlarına özeniyorum vedata o bahsedilen rakamlar gustavoya bahsedilenler uğurcana konuşulanlar bu haberleri gördükçe yoruluyorum yeminle. Belhanda feghouli rakipte olsaydı ikisini de 10ar milyon euroya satmışlardı yazık bize verin bir menajere bir milyon iki kilyon neyse gitsin satsın şunları valla bıktım her gün aynı haberler
Galatasaray sana travma yasatiyorsa ya emo yada fenerlisindir

Galatasaray Kurmayları Yeni plan üzerinde Birleşti :

Mevcut FFP koşullarında oyuncu satmadan transfer yapması mümkün olmayan Galatasaray Belhanda ve Feghouli gibi yıldızlarının takımdan ayrılmak istememesi üzerine kontratının son senesine giren oyuncularını kaybetmemek için mukavelelerini euro bazında sabitleyerek 2+1 yeni sözleşme imzalanması üzerine oyuncu menajerlerini Florya'ya davet etti.

Seri ve Lemina'nın kiralık sözleşmelerinin uzatma teklifine ada'dan somut yanıt gelmeyince Donk'un takımda kalması kesinleşti.Donk için de benzer şekilde 1+1 mukavele yapılacak.Fatih Hoca Donk'u orta sahada kullanmayı düşünüyor.

Ayrıca genç bir orta saha oyuncusu daha transfer edilecek. (Goal)
Bence haber doğru olabilir feg ile 2.5 belhanda ile 2.250 civarına uzatabilirler çünkü cidden de para yok topçu alacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt