Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Kurmayları Yeni plan üzerinde Birleşti :

Mevcut FFP koşullarında oyuncu satmadan transfer yapması mümkün olmayan Galatasaray Belhanda ve Feghouli gibi yıldızlarının takımdan ayrılmak istememesi üzerine kontratının son senesine giren oyuncularını kaybetmemek için mukavelelerini euro bazında sabitleyerek 2+1 yeni sözleşme imzalanması üzerine oyuncu menajerlerini Florya'ya davet etti.

Seri ve Lemina'nın kiralık sözleşmelerinin uzatma teklifine ada'dan somut yanıt gelmeyince Donk'un takımda kalması kesinleşti.Donk için de benzer şekilde 1+1 mukavele yapılacak.Fatih Hoca Donk'u orta sahada kullanmayı düşünüyor.

Ayrıca genç bir orta saha oyuncusu daha transfer edilecek. (Goal)
Katliam gibi haber

Werder Bremen, Kamil Jozwiak'la ilgileniyor. Galatasaray'ın yaptığı 2M€'luk teklifi reddeden Lech Poznan, iki katını talep ediyor. Ayrıca M. United ve Southampton'ın da takip ettikleri oyuncuyla, Hertha Berlin, Freiburg ve Augsburg ilgileniyor. Werder hat polnischen Nationalspieler Kamil Jozwiak im Blick, Galatasaray greift schon an

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yeni bir erlin haaland olayı olacak ozamanda 4 milyonu peşin vermdik şimdide kaçıyoruz paradan, ama gider araplara 8 milyonları basarız

Kaan, Sassuolo isi patlamis.

Ya seneye beles gidecek, ya bu transfer sezonu satmak zorunda Fortuna.

alooo albayrak

eğer yeni oyuncu alamıyorsak mevcut oyuncularımızla oturup konuşup sahiplenmeliyiz kafaları rahat olmalı.
Katılıyorum belhanda feghouli bedava verilecek topçular değil.Rakip takımlarda olsa 3-5 milyondan itelerler biz bedava gitmesi için uğraşıyoruz sonra yerine gelecek adama da aynısını yapacağız.Elimizdekine sahip çıkalım satılmıyorsa

Zaten bizimkilerin aldığı 10 oyuncudan 2 si tutuyor.Tudorun transferleri olmasa nal toplardik

Kaan Ayhan'ın en son milli takımdaki performansını hatırlıyorum. Kulübünde ki durumu nedir alınırsa iş yapar mı arkdaşlar?

Satmadan yapamazsın. İçinde bulunduğumuz durum böyle kaç senedir. O yüzden her sene sıfırdan iskelet kuruyoruz. Sabretmek önemli. Dönem yeni başladı. Ben de tüm transfler kampa yetişsin çok isterdim ama bu durumda mümkün değil. Mensah olursa şu şartlarda inanılmaz olur. Ondan sonra da bekleyeceğiz satış olursa ya da kiralık vs fırsat doğarsa diye.
Alakası yok bu sene ffp de yüzde 70 sapma payı var kimse kendini kandırmasın

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paramiz yok transfer yapamiyoruz muhabbeti koca bir yalan. Link veriyorum Genk in tüm yillar yaptigi transferler adamlar nasil yavas yavas butceyi cogaltmis. 15m euroya 10 tane adam aldiklari olmus. Diger belcika takimlari ayni sekilde. Soru şu onlar mi gerizekali biz mi ileri zekaliyiz?

Sirf iyi bir Galatasarayliyim diye, yonetici olmak yakti bize

Ya abartın abartın da daha iyi çıksın 😅

Kerem ve emre transferlerine zerre ses etmem ama ogulcanda ne gördüklerini cidden çok merak ediyorum.. emre az çok birşeyler yaptı süper ligde kerem de ilk kez kendini gösterecek bu seviyede zaten çocuğa çok az maaş ödenir bu kadar adam varken Oğulcan gereksiz oluyor..

Kap kap kap gelsin artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan alın Kaan Ayhan ile mensahi gerekirse satın marcaoyu belhanda belliki para kazandirmadan gidecek kira parasına verin onu bütçeye yazın zaten adam 4-4.5 alıyor marcaoyu satın eğer alabilecek iseniz Kaan ayhani Kaan hem sağ bek hem defans oynayabiliyor .ndiaye mensah yapın orta sahayı Mehmet Özcanida al Taylan ile beraber orta sahada yedek dursunlar .Şener Ahmet Çalık Jimmy sekidika ozornafor bunlari kirala Kayseri'ye maaşlarını ver gerekirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt