- 2 Temmuz 2011
- 138.246
- 59.000
- 5.488
Lan bu jakub 6 numara mi 8 mi,sirf siz iyi dediniz diye gelsin diyorum.size güveniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu 2 Polonya'lı Jakub ve Kamil mi?2 polonyalıyı da alırsak buralar yanar cidden gelmelerini çok istiyorum. İyi oynamalarına gerek yok gelsinler yeter![]()
8 gibi. Çift yönlü oynuyor gördüğüm kadarıyla. En azından 1-2 90 dakikasını izlemek gerekiyor. Ben çoğumuzun izlediğini sanmıyorum, YT videoları üzerinden yorumluyoruz da orada her futbolcu yıldız görünüyor.Lan bu jakub 6 numara mi 8 mi,sirf siz iyi dediniz diye gelsin diyorum.size güveniyorum
Bizim taraftar mucadeleci oyunculari sever neden Ogulcana bu kadar kotu bakiliyor peki?
8 numara ama o kadar uzun ki adam, stili 6 gibiLan bu jakub 6 numara mi 8 mi,sirf siz iyi dediniz diye gelsin diyorum.size güveniyorum
Taner Karaman pek yalan söyleyecek birine benzemiyor.
E bildi polonyali mevzusunu.hem polonya basini,hem ingilizler sanırim hitc olmali yazan,bi de almanlar yazmis werder bremen habeirni yaparken galiba Galatasarayin istediginiTaner Karaman pek yalan söyleyecek birine benzemiyor.
Aynen hocam ikisi.Bu 2 Polonya'lı Jakub ve Kamil mi?
Polonyalılardan tüm medyanın nasiplenmesinin kaynağı da kendisi.Mensah konusunda tüm muhabirlerden daha bilgili bizzat Kayseri’den bilgi alıyor
İlk 10 sn olan yer gibi tepki verdim..Polonyalılarrrrrrrrr
Müthiş fakat adak mantığı dağıtmak üzerine, kendimiz yemiyoruz.Allahimmm su polonyali gencolar gelsin 2 tane magnolia yiyeceğim
Evet ama bunlar onu dusunmuyor bir de bahsedilen gibi milyonlar varsa arada ücret olarak kabul etmiş işte ne yapalım etsin.Vedatla bu aynı şey değil. Galatasaray fanatiğiysen birde babanın vasiyetide buysa parayı seçemezsin, hayatta herşey para değil. Birde sanki bizde karın tokluğuna mı oynayacaktı yani jübileyi GS de yapıp askeri ücretle iş mi arayacaktı? Herneyse uzatmış oldum mevzuyu. Babasını saymayan, parayı sayan için seni mi kıracam renkdaş haklısın.