Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bu jakub 6 numara mi 8 mi,sirf siz iyi dediniz diye gelsin diyorum.size güveniyorum
8 gibi. Çift yönlü oynuyor gördüğüm kadarıyla. En azından 1-2 90 dakikasını izlemek gerekiyor. Ben çoğumuzun izlediğini sanmıyorum, YT videoları üzerinden yorumluyoruz da orada her futbolcu yıldız görünüyor.

Ama ayağı çok temiz belli, şutları güdümlü füze gibi gidiyor.

1597177447191.webp

Bizim taraftar mucadeleci oyunculari sever neden Ogulcana bu kadar kotu bakiliyor peki?

Geçen sene Adem konusunda da aynı şeyleri söylemiştim çoğunluk başta karşıydı ama adamın verdiği katkı ortada bir de asıl mevkisi sol kanatta oynamadı.

Oğulcan karakter olarak çok fazla sevilecek bir futbolcu Engin Baytar gibi enerjisi hiç bitmez topun peşinden inatla koşturur bence şimdilik beğenmeyenler 2-3 ay sonra iyi transfer diyecekler.

Bazen böyle oyuncular da lazım sürekli koşan sürekli mücadele eden bu baya topun peşinde inatçı şekilde koşuyor.

Kimse gelmiyorsa Bruma gelsin. Yasi hala genc ve ligin ustunde oyuncu. Fegh gitmezse
Bruma Fegh Emre yapariz. Belhanda'nin maasini odeyip 3 milyonluk para ile 6 numara icin zorunlu opsiyon yapariz.

Vedatla bu aynı şey değil. Galatasaray fanatiğiysen birde babanın vasiyetide buysa parayı seçemezsin, hayatta herşey para değil. Birde sanki bizde karın tokluğuna mı oynayacaktı yani jübileyi GS de yapıp askeri ücretle iş mi arayacaktı? Herneyse uzatmış oldum mevzuyu. Babasını saymayan, parayı sayan için seni mi kıracam renkdaş haklısın.
Evet ama bunlar onu dusunmuyor bir de bahsedilen gibi milyonlar varsa arada ücret olarak kabul etmiş işte ne yapalım etsin.

Bak burda sorun bence bizim yonetim merti aldık diye orta sahayı salmisti onun yerini yani
Bu iş yatınca böyle açıkta kaldık bizimkiler ondan çok bozuk yoksa salla gec

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt