Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri kalacaksa 6 değil de 8 numara olarak düşünülmeli yanına 6 olarak fizikli biri olmalı donkun daha iyisi mesela donk fayda sağlamıştı o bölgede son iki şampiyonlukta bizim ligde böyle adamlar iş yapar güçlü sağlam uzun boylu rakibi bozacak sindirecek tarzda

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri kalacaksa 6 değil de 8 numara olarak düşünülmeli yanına 6 olarak fizikli biri olmalı donkun daha iyisi mesela donk fayda sağlamıştı o bölgede son iki şampiyonlukta bizim ligde böyle adamlar iş yapar güçlü sağlam uzun boylu rakibi bozacak sindirecek tarzda

Bu sene denediler, ve orda fazla is yapmadi. Bu adam kalirsa 6 No olarak oynamali ve tüm takimi bu adama göre kurmaliyiz. Bizde o para yok diye kalmasini istemiyorum.

Çok fazla midesiz futbolcu gördüm ama mert gibi ezigini görmedim yazışmalar sahte olsa nolur boy boy Galatasaray tişörtlü fotolarını silmekten hesaplarini dondurmustu
4 lira fazla alacagim diye kendini rezil etti, baska bir sey degil. emre abisinin kuyruguna takildi. fener'den sonra kimse hatirlamaz bile bunu

6 no oynamak istiyormuş seri orada daha rahat hissediyormuş geçen bi gs muhabiri söylemişti. 8 numarada performansı düşük oluyor genelde.nerde cins adam var gidip buluruz zaten.adam daha özelliklerinin 8 no için daha uygun olduğunun farkında değil

Götze isterim fakat seri ile olmaz. Feghouli belhanda gitmeden de olmaz. Yani bizim ki hayal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt