Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Bu ortasahayı gören yumoş forma sponsorumuz olmak isteyecektir.6 Seri
8 Mensah
Boyle mi cikacagiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ortasahayı gören yumoş forma sponsorumuz olmak isteyecektir.6 Seri
8 Mensah
Boyle mi cikacagiz?
Herhalde bizim kulübe söylediği şeyler için. Nelerle uğraşıyoruz pffşükrü niye bunu paylaşıyo peki
basit adam işi bunlar, bize yakışmaz böyle şeyler herifin it oldugunu zaten biliyo herkesHerhalde bizim kulübe söylediği şeyler için. Nelerle uğraşıyoruz pff
Seri kalacaksa 6 değil de 8 numara olarak düşünülmeli yanına 6 olarak fizikli biri olmalı donkun daha iyisi mesela donk fayda sağlamıştı o bölgede son iki şampiyonlukta bizim ligde böyle adamlar iş yapar güçlü sağlam uzun boylu rakibi bozacak sindirecek tarzda
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oğulcan İstanbul'da.Yarın Kap gelebilir büyük ihtimalle..Evet gelişmeleri alalım
Sanmıyorum. Eğer Mensah da gelirse 6 numara ve önlerinde Seri Mensah şeklinde olur diye düşünüyorum6 Seri
8 Mensah
Boyle mi cikacagiz?
4 lira fazla alacagim diye kendini rezil etti, baska bir sey degil. emre abisinin kuyruguna takildi. fener'den sonra kimse hatirlamaz bile bunuÇok fazla midesiz futbolcu gördüm ama mert gibi ezigini görmedim yazışmalar sahte olsa nolur boy boy Galatasaray tişörtlü fotolarını silmekten hesaplarini dondurmustu
6 no oynamak istiyormuş seri orada daha rahat hissediyormuş geçen bi gs muhabiri söylemişti. 8 numarada performansı düşük oluyor genelde.nerde cins adam var gidip buluruz zaten.adam daha özelliklerinin 8 no için daha uygun olduğunun farkında değilSeri kalacaksa 6 değil de 8 numara olarak düşünülmeli yanına 6 olarak fizikli biri olmalı donkun daha iyisi mesela donk fayda sağlamıştı o bölgede son iki şampiyonlukta bizim ligde böyle adamlar iş yapar güçlü sağlam uzun boylu rakibi bozacak sindirecek tarzda
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haberlerin yarısı MHY nin attığı mesajlar diğer yarısı UEFA açıklamaları.Milli gazeteye kadar düştük mü![]()