Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.482
- 8.846
- 1.698
taylan ömer orta sahasına hazır olunnnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadım renktaşCanli mi bugün
Feg'i kolayca satarız ama 10m euroya satacaktık devre arası veya geçen sene, hoca sattırmadı elimizde kaldı. Feg oynamak isteyecektir o yüzden elimizde bir koz var, Babel bile milli takım için muhtemelen gider. Donk zaten bitti sözleşme ama 10 no Belhanda kalacak muhtemelen.
Seri yalan olmasa bari buradakiler beğenmiyor ama Taylan-Ömer-Belhanda var şu an elimizde.
Antrenmanin yayini var miAnlamadım renktaş
Feg'i satabiliriz demek istedim milli takımda oynamak isteyeceği için, biz seni düşünmüyoruz kendine takım bul dediğimizde zorluk çıkarmaz. Rest çekeriz gerekirse 2 senelik sözleşmesi var yatmayı göze alamaz.Seri + Feghoulinin orta sahasini anadolu takimlari bile delip deserler gibi geliyor bana.
Feghouli sag acik oynarken defansa hic yardim etmiyor ve Marianoyu 2 kisiye karsi yanliz birakiyoddu. Orta sahada aynisini yapar ve rakipler hep üstünlük saglar orda.
daha 2 senesi mi var yaw. ben bu sene son biliyordum.Feg'i satabiliriz demek istedim milli takımda oynamak isteyeceği için, biz seni düşünmüyoruz kendine takım bul dediğimizde zorluk çıkarmaz. Rest çekeriz gerekirse 2 senelik sözleşmesi var yatmayı göze alamaz.
okan
omar luyindama marcao saracchi
taylan ömer
feghouli belhanda emre k.
falcao
Yok renktaş rodop yazmış.Antrenmanin yayini var mi

Orası öyle ama parası olmayan BJK elimizden oyuncu alıyorsa yazık, çünkü Mensah ismi 1 haftadır ortada demek ki hoca istiyor ısrarla ve istediğimiz oyunucuyu alamıyorsak sıkıntı vardır. Mensah gelse en çok sevineceğim nokta Şener, Jimmy ve Emre çöplerinden kurtulabilecektik.Mensah için ölüp bitmeye gerek yok ya. Neden tavır koyamıyoruz anlamıyorum abicim bizim teklifimiz bu, şartlarımız dahilinde daha fazlasını veremeyiz var ise veren güle güle bu kadar. Yok o gelmiş, bunlar şunu vermiş vs bunlar bizi ilgilendiren detaylar olmaktan çıkıp, kendi doğrularımız olmalı.