Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: ''Galatasaray 21 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu’nun yetiştirme bedelini ödememek için KAP bildirimini bir süre daha erteleyeceği ortaya çıktı. Genç oyuncu için Eylül ayında bildirim yapılacak.''

Böyle ismi olur ya? Adamlar FIFAya basvurmaz mi? Ben bekleyerek yetistirme bedelini ödememe isini ilk defa duyuyorum.

Nevzat Dindar: ''Galatasaray 21 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu’nun yetiştirme bedelini ödememek için KAP bildirimini bir süre daha erteleyeceği ortaya çıktı. Genç oyuncu için Eylül ayında bildirim yapılacak.''
böyle kücük hesapların takımı olmayalım!!

Orası öyle ama parası olmayan BJK elimizden oyuncu alıyorsa yazık, çünkü Mensah ismi 1 haftadır ortada demek ki hoca istiyor ısrarla ve istediğimiz oyunucuyu alamıyorsak sıkıntı vardır. Mensah gelse en çok sevineceğim nokta Şener, Jimmy ve Emre çöplerinden kurtulabilecektik.
O dediklerinin maaşlarını ödedikten sonra kurtulmuş sayılmıyoruz ki. Hem istiyorsak ve şartlar uymuyorsa ısrar edip süreci uzatınca elimize geçen ne oluyor zaman ve enerji kaybı dışında ona buna topçu kaptırma muhabbetinden başka. Yönetici de hoca da hemfikir olacak onu istedim illa o olsun diye bir lüksümüz yok maalesef imkanlarımız dahilinde muadilini önerecek ki zaten işin tanımı bu.

Yok artik kac para olacak yetistirme bedelli umarim.gercek degildir, bizde adam akli transfer bekliyoruz bunlardan

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu işlerle uğraşıp milletle papaz olmaya gerek yok.

mert hakan'a laf çakmak, yeni oyuncunun yetiştirme bedelinden kaçmak gibi hareketler sakil duruyor.

bir de üstüne türk futbolunun kıblesi olduğumuzu iddia ediyoruz.

O dediklerinin maaşlarını ödedikten sonra kurtulmuş sayılmıyoruz ki. Hem istiyorsak ve şartlar uymuyorsa ısrar edip süreci uzatınca elimize geçen ne oluyor zaman ve enerji kaybı dışında ona buna topçu kaptırma muhabbetinden başka. Yönetici de hoca da hemfikir olacak onu istedim illa o olsun diye bir lüksümüz yok maalesef imkanlarımız dahilinde muadilini önerecek ki zaten işin tanımı bu.
Maaşlarını ödemeden kurtulmak benim dediğim, zaten maaş vereceksek hiçbir anlamı yok.

sosyal medya ergenliklerine bir son vererek artik yönetim olarak degisime gitmeliyiz.
4.yildizi taktik diye hala onun havasini atmaya gerek yok
kerem'in yetistirme bedelini ödememek icin kap bildirimini bekletmek nedir?
ayni özeni keske RYAN GUNO BABEL, J.DURMAZ ve S.ÖZBAYRAKLI transferinde gösterseydiniz de kulübü zarara ugratmasaydiniz.

Maaşlarını ödemeden kurtulmak benim dediğim, zaten maaş vereceksek hiçbir anlamı yok.
Geçen bir arkadaş da senin gibi yazdı onun için baktım da o vatandaşların maaşı 20 milyon ediyor Kayseri harcama limiti 58 milyon zaten sırf bizden alacakları üç oyuncu ile bütçenin yarısını harcamaları akıl karı değil ki zaten öyle bi harcama hakları da yok halihazırda.

Geçen bir arkadaş da senin gibi yazdı onun için baktım da o vatandaşların maaşı 20 milyon ediyor Kayseri harcama limiti 58 milyon zaten sırf bizden alacakları üç oyuncu ile bütçenin yarısını harcamaları akıl karı değil ki zaten öyle bi harcama hakları da yok halihazırda.
Şu adamlara bu kadar maaş vermek çok yanlış işte, 1 sene sonra elden çıkarmaya uğraşıyorsun.

Şu adamlara bu kadar maaş vermek çok yanlış işte, 1 sene sonra elden çıkarmaya uğraşıyorsun.
Valla üçünü de aldıran bugünkü hocamızdı yani bugün ısrar ettiği kişi içinde yarın aynı şeyleri yazmamız hiç uzak değilken olmayan paramızla ısrar fikri daha da saçma geliyor.

sosyal medya ergenliklerine bir son vererek artik yönetim olarak degisime gitmeliyiz.
4.yildizi taktik diye hala onun havasini atmaya gerek yok
kerem'in yetistirme bedelini ödememek icin kap bildirimini bekletmek nedir?
ayni özeni keske RYAN GUNO BABEL, J.DURMAZ ve S.ÖZBAYRAKLI transferinde gösterseydiniz de kulübü zarara ugratmasaydiniz.
Takımı 7 ay forvetsiz bırakanlardan çok şey bekliyoruz maalesef...

Yabancıların nasıl acıklanacagı ortaya cıktı

ganalı futbolcu mensaj ıcın bu sarkıdan ses kaydı verılecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt