- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Fatih hocamin seksapalitesi de müthiş tisort ilen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar kimin bacakları
Bu adam kim bilen var mı? İnanmak istiyorum özellikle ikincisine.
Mensah için servet istemişler habere göre.Gerci bence hiç gelmesinmhy işini bitirsek iyi olurdu şüphesiz
mensahtan baya tırsıyorum
Mensah-Lerma-Seri... Mükemmel olur da yedekleri de sağlama almak lazım.IN
Mensah - 1.5 M € + Ahmet + Emre + Jimmy
Lerma - 2 M €
OUT
Belhanda - 3.5 M €
Olmaz mı be
Ahmet Çalık'ın bacaklarıOnlar kimin bacakları
Sanirsam baya bi dokundu.Böyle saçma sapan bir Tanıtıma ne gerek var? Onlar bizim seviyemiz değil, OLAMAZ! mhy Galatasaraya yakışan bir karakter değil, bizim Futbolcumuz OLAMAZ! 5 Para etmez Adamları Kaale alıp, kendi kendimizi küçük düsürüyoruz. Yazık, ki Emreyede yazık...Tanımıtında çocugu şekilden şekile sokmuşlar, onun Tırnağı bile olamayacak karaktersiz için.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
IyyyAhmet Çalık'ın bacakları
Aa'nın benim için en önemli işlevi böyle durumlarda çıkarıp parayı cebinden vermesiydi. En azından haberler vs öyle çıkıyordu? Hikaye mi?Yav 2-3 milyon liradır maks. Bu adamlar için para değil.
Bu Abdürrahimin ilk falsosu değildi son da olmayacak.
Riearaya neden bu kadar olumlu bakiliyor?
Pep de staj yapan, assistlanlik yapan herkes costu su ana kadar (arteta, ZIDANE)Riearaya neden bu kadar olumlu bakiliyor?
Ciddi paralar verebilecek seviyede birisi değil zaten belki şirket üzerinden geçici nakit sağlıyordur da Dursun kadar bile veremez.Aa'nın benim için en önemli işlevi böyle durumlarda çıkarıp parayı cebinden vermesiydi. En azından haberler vs öyle çıkıyordu? Hikaye mi?