Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20200812-193908_Gallery.webp
fatih hocamin bacagi uf olmus.hangi bilmem neyin evladi yapti bunu lan

Böyle saçma sapan bir Tanıtıma ne gerek var? Onlar bizim seviyemiz değil, OLAMAZ! mhy Galatasaraya yakışan bir karakter değil, bizim Futbolcumuz OLAMAZ! 5 Para etmez Adamları Kaale alıp, kendi kendimizi küçük düsürüyoruz. Yazık, ki Emreyede yazık...Tanımıtında çocugu şekilden şekile sokmuşlar, onun Tırnağı bile olamayacak karaktersiz için.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanirsam baya bi dokundu.

Yav 2-3 milyon liradır maks. Bu adamlar için para değil.

Bu Abdürrahimin ilk falsosu değildi son da olmayacak.
Aa'nın benim için en önemli işlevi böyle durumlarda çıkarıp parayı cebinden vermesiydi. En azından haberler vs öyle çıkıyordu? Hikaye mi?

Ali kocun aciklamasini kaale alip yorum yapmak bile sacma onlara gore kruse 2.5 gustavo 3 milyon aliyor mert hakan kesinlikle cok parayi gorup gitmistir mayista klup sana para odeyemez sozlesmen bitse bile lig devam ederken odenmez adami tefe koyarlar

Ha mayis ha haziran ne farkeder sen soz vermissin ama mayista emre abisi arayip onlar ne veriyorsa fazlasi demediyse bende bir bok bilmiyorum bunlarin alayi serefsiz allah bir deseler inanmam

Eger 10 no alinmazsa Falcaoyu SS olarak oynatirim (monacoda gibi)

Nando
Omar Luyi Marcao Saracchi
xxx xxx Seri Emre K.
Falcao
Diagne

böylece Diagneyi tutariz derken Falcao arkadan gelip gömer. falcaoyu tutmaya kalkarlarsa diagne gömer

nasılsa gelisme olmuyor diye 3 gunde bir bakıyodum nobete. haftada bire dusurucem.

Aa'nın benim için en önemli işlevi böyle durumlarda çıkarıp parayı cebinden vermesiydi. En azından haberler vs öyle çıkıyordu? Hikaye mi?
Ciddi paralar verebilecek seviyede birisi değil zaten belki şirket üzerinden geçici nakit sağlıyordur da Dursun kadar bile veremez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt