Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseri yunus Akgün + Ahmet Çalık + atleticoya olan 3.8 borç + sonraki satıştan yüzde 40i direkt bize devrederek mensahi vermeye çalışmış.

Ee biz egilelim siz yapin
Diğer türlü olmazki.

Kayseri, transferi kendi yaptığı şartlarda bize devretmek istiyor. Çalık'ı vermek zaten bize yarar

20200812_200625.webp

Böyle saçma sapan bir Tanıtıma ne gerek var? Onlar bizim seviyemiz değil, OLAMAZ! mhy Galatasaraya yakışan bir karakter değil, bizim Futbolcumuz OLAMAZ! 5 Para etmez Adamları Kaale alıp, kendi kendimizi küçük düsürüyoruz. Yazık, ki Emreyede yazık...Tanımıtında çocugu şekilden şekile sokmuşlar, onun Tırnağı bile olamayacak karaktersiz için.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bana bu videoları yapma..
Galatasaraylılığını göstereceksen hekemlerin bizi resmen alenen doğradığında göstereceksin.Öyle bir tepki göstereceksin ki bu taraftar sendeki bağlılığı hissedecek.
bunlar taraftarı gerizekalı yerine koyuyor.
bunların düşüncesi taraftar hiçbir halttan anlamaz..isim ne olursa olsun taraftar transfer hayranı, transfer olsunda kim olursa olsun mantığında zannediyorlar taraftarı.

mhy alınmış alınmamış umrumda değil.Ben fenerde uzun süreli başarılı olacağını düşünmüyorum.Biz alsaydıkda alternatif olması gerekirdi.Aynen emre kılınç gibi.Hatta ben canerin gelmesini hepsinden çok istedim.

Ama mhy mevzusunda adamın karaktersiz olması, şikecilerin araya girmesi falan palavra.bizim başımızdakiler bu işi beceremedi bu kadar basit.

Peki geçen sene rezil transfer dönemi ve sezonundan sonra nasıl bir önlem alındı.Tabiki hiçbir önlem alınmadı.Hala aynı adamlar transfer yapıyor.Ondan sonra kalkıp Galatasarylılıkdan bahsedeceksin.
Artık tabiki iş işden geçti ne yönetim değişir ne başka kimse..
bunlarıda söylemenin bir anlamı yok..

bu takıma alternatif falan hiç uğraşmadan,

3 orta saha ve 2 kanat olmak üzere BEŞ adam gerekiyor.
yatıp kalkıp bu beş adam üzerine yoğunlaşsınlar..Ama bu adamlar ya tutarsa değil net adamlar olmalıdır.

Muslera'nin sözlesmesi 2 milyon eurodan uzatilmali.

Omar: ? En fazla 1.5 diyorlar
Marcao: 1 milyon euro
Luyindama: 1 milyon euro
Saracchi: 1 milyon 350 bin euro
Emre Kilinc: 1.2 milyon euro

Ilk 11 oynayacak 5 oyuncunun maasi gayeti iyi bence. Diger oyunculari bunlarin ücretine yaklastirmak lazim.
Aga sen niye muslera'nin maaşına bu kadar takildin . Her gün muslera da muslera tamam maaşı bence de fazla da ona gelene kadar bi sürü adam var adam nerdeyse tek başına 2 sampiyonluk kazandırdı. Ben bir sey demeye cekiniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt