Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci sıradaki eleman Oğuzhan Özyakup değil mi? Ne ara aldık biz bunu?MUSLERAM ASLAN GİBİEkli dosyayı görüntüle 88933
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben transfer sikesinde bir kusur bulmuyorum sahsen.Avrupada yapmayan buyuk takim yok.Elifin napolide bi halt yapamayacağıni hepimiz söylüyorduk da napoli yöntecileri bilmiyor muydu.kabak gibi transfer şikesi
Vallahi olabilir hocam bilemiyorum ama en nezih yerinin Atakum olduğunu biliyorum sadece. Doğru mudur bilemem?Senin tanıstiklarin termelidir renktaş onlar biraz geri kafalı![]()
40 maci çıkaramaz habire sakatlanacaksosayı istermıydınız bize ? bu sene ts de bitik gibiydi posası çıkmış artık
Onların yapması suç değil demek değil sonuçta. uefa yakalarsa oyar.city elinden zor kurtuldu ben bu konuda uefadan daha radikal adımlar bekliyorum.ffp yi bu şekilde rahatça deliyorlar önlem şart.önce uefanın içi de temizlenmeli tabiBen transfer sikesinde bir kusur bulmuyorum sahsen.Avrupada yapmayan buyuk takim yok.
Benfica, Porto, Real, City, Chelsea,Juve falan derken hepsi yapiyor.Daha dogrusu kilifina uyduruyorlar.Bunu yapabilmek icinde maharet ve genis bir network agi gerekli.
bu ne