Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20200812_233045.webp

@duyumcuabiniz
Mensah için kulüpler düzeyinde anlaşma var ancak oyuncu tamam demez ise olmaz bu yüzden oyuncuya teklifimizi artırmalıyız diğer kulüplerin görüşme yapması doğaldır biz bizi istemeyeni dünden istemeyiz. Şimdilik sadece sabır dünyada çok orta saha var menajer oyununa gelmemeliyiz

Hic gerek yok, birakalim bjk alsin

Elifin napolide bi halt yapamayacağıni hepimiz söylüyorduk da napoli yöntecileri bilmiyor muydu.kabak gibi transfer şikesi
Ben transfer sikesinde bir kusur bulmuyorum sahsen.Avrupada yapmayan buyuk takim yok.

Benfica, Porto, Real, City, Chelsea,Juve falan derken hepsi yapiyor.Daha dogrusu kilifina uyduruyorlar.Bunu yapabilmek icinde maharet ve genis bir network agi gerekli.

Ben transfer sikesinde bir kusur bulmuyorum sahsen.Avrupada yapmayan buyuk takim yok.

Benfica, Porto, Real, City, Chelsea,Juve falan derken hepsi yapiyor.Daha dogrusu kilifina uyduruyorlar.Bunu yapabilmek icinde maharet ve genis bir network agi gerekli.
Onların yapması suç değil demek değil sonuçta. uefa yakalarsa oyar.city elinden zor kurtuldu ben bu konuda uefadan daha radikal adımlar bekliyorum.ffp yi bu şekilde rahatça deliyorlar önlem şart.önce uefanın içi de temizlenmeli tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt