Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onların yapması suç değil demek değil sonuçta. uefa yakalarsa oyar.city elinden zor kurtuldu ben bu konuda uefadan daha radikal adımlar bekliyorum.ffp yi bu şekilde rahatça deliyorlar önlem şart.önce uefanın içi de temizlenmeli tabi
Uefa'nin ffp uygulamasi sacmaliktan ibaret.Mecbur delecekler

Vallahi olabilir hocam bilemiyorum ama en nezih yerinin Atakum olduğunu biliyorum sadece. Doğru mudur bilemem?
Merkezde doğup büyüdüm . 8 senedir atakumda oturuyorum. Burada herkes kafasına göre rahat yaşıyor. Kimse kimseye karışmıyor. Son 2-3 senedir biraz suriyeliler bozdu ama genel anlamıyla yaşanacak yer bütün mekanlar burada sahil ayaklarının altında

tinercilerde hangi parayla oyuncu alıyor ilginç

bizde ise sorun transfer yapacakken teminat gösterecek yönetici kalmadı bence

Kayserinin hem borcu var, hem transfer yapacak parasi yok.
Bizde işlerine yarayacak tonla çöp olması avantaj. BJK'de böyle isimler yok.

Mensah'ın da dilencilik yapan kargalara gitmesi için beyinsiz olması lazım.

Mensah Kayseri'den 1.1 milyon euro alıyormuş.
Max 1.3 milyon euro yıllık + max 2 milyon euro bonservis + çer çöpe Mensah alınırsa çok mantıklı bi iş yapmış oluruz.

Hem çöplerden kurtulmuş olacağız, hem de bonservisli elemanimiz olacak beleşten biraz pahalıya. Mensah da boş adam değil yani. Eksikliğini hissettiğimiz özelliklere sahip.

- Hız
- Şut
- Duran top
- Dinamizm
- Çalım (bu parametrede lig lideri)

Son düzenleme:
Kazandığı savaş yok

images (16).webp

Bu sene transferler ve Scott Piri'den sonra en önemli olgu takım dizilişi ve oyun anlayışı olacak aynı zamanda.

FT geçen yıl yaşanan N'Zonzi hatasını tekrarlamaz umarım. Bunun için de transferlerin aynı anda kamp geçirmesi gerekecek.

Her ne kadar sevmesek Feghouli ve Belhanda kalmalıdır takımda. En kötü ihtimalle Feghouli kalmalıdır.

Aslında başarı zor değil biraz beceriksizlik var. 3 bölgeye doğru ve zamanında transfer, iyi hazırlık ve kamp ile tatiktiği belirlemek.

Önceden kestiremeyeceğimiz Arda'nın performansı, Falcao'nun sağlığı, Diagne'nin mentalitesi, Seri'nin iyi futbol istikrarı.

Guzel mensah bjk a gitmis biz baska oyuncu bakariz artik herhalde

Beşiktaş, Zenit ile sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Kuzyaev'in transferi için görüşmelere başladı." (Haber Global)

perottiyi bakalım nekadar bonservs verecek apaçiler vedatı iteledilerse

biz 2 yıl şampiyon olduk oyuncuları satmayı gectım teklif bile almadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt