Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizimkiler kesin maicon icin aldigimiz bonservisten fazla ödemek istemiyorlar

zaten sicak bakmiyorum transfer "bjk kapti" diye seyler de pek ilgilendirmiyor sadece onlar ile yarisiyoruz diye sacma para ödemeye gerek yok

tabii ki alternatif olarak kimi alacagimiz da önemli

Hemen Abdurrahim gitsin Sinan gümüşü fenerin elinden kapıp 2-3 hikaye anlatsın

Bizimkilerde bi fiyat belirleyip geri çekiliyor olursa olur olmazsa olmaz diye. Böyle transfer stratejisi olmaz ki. Her zaman yemez yani. Mensah olmazsa olmaz değilse dön muadiline be kardeşim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle her zaman yemez o taktik.
Ben muadil alternatif olduğunu da sanmıyorum zaten 2 aydır mensah konuşuluyor.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav bizimkiler mhy cepte + seri var belhanda satılırsa ona yazın bakarız demiştir.Mhy olmayınca fulham çıkınca kaldık böyle

taam mensah eyv de o paraya bi topcu bulamıyo muyuz bu kadar mıyız yani illa bütçeyi sonuna kadar zorlayıp mı alacaz elemanı

Mensah tam 8 numara idi. Istenmeyen arkadaşlar pisman olacak. Yüksek bedele transfer yapabilir. Fırsat transferi idi kullanamadık.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mensah fırsat transferi falan değil futbola değer veren bir oyuncu değil çünkü tam 8 numara hele hele hiç savunma yapmakla işi olmayan kendisini de çok yüksek de gören klasik bir 10 numara sadece siyahi olduğu için koşuyor algısı var adamla ilgili

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizimkiler kesin maicon icin aldigimiz bonservisten fazla ödemek istemiyorlar

zaten sicak bakmiyorum transfer "bjk kapti" diye seyler de pek ilgilendirmiyor sadece onlar ile yarisiyoruz diye sacma para ödemeye gerek yok

tabii ki alternatif olarak kimi alacagimiz da önemli
Onu ödemek istemiyolar bunu ödemek istemiyolar. parasız oyuncumu alacağını sanıyor bu yönetim ?

Mensah fırsat transferi falan değil futbola değer veren bir oyuncu değil çünkü tam 8 numara hele hele hiç savunma yapmakla işi olmayan kendisini de çok yüksek de gören klasik bir 10 numara sadece siyahi olduğu için koşuyor algısı var adamla ilgili

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uygun bedelle almışlardır, görürüz rakamları. Ellerindeki çöpleri vermişlerdir. Boyd falan

Galatasarayı seven bi insan evladı apoya transfer işlerini bıraktırsın artık 3 yıl 6 transfer dönemi işkence gibi geçti skandal skandal üstüne oldu.yeter artık olmuyor zorlamayın.profesyonel bi transfer komitesi şart

Mensah tam 8 numara idi. Istenmeyen arkadaşlar pisman olacak. Yüksek bedele transfer yapabilir. Fırsat transferi idi kullanamadık.

Tamam da dunyada sadece mensah mi oyle hep bizim ligden mi cikiyor bu cevherler? Bak ts ye dunyanin her yerinden ucuza oyuncu getiriyor bizim olağanüstü yağlanan scout ekibi bulamiyor mu driblingci atletik orta saha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt