Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Transfer dönemi(Ocak 2018)
-Mustafa Cengiz yönetimi geldi gelir gelmez ndiaye satıldı fernando sakattı hoca acil orta saha lazım dedi orta saha almadan tek sol bek transferiyle kapattılar sezonu Selçuk, Donk, Tolga, Belhandayla oynadık belki şampiyonluk bile kaçabilirdi

2. Transfer dönemi(Haziran 2018)
-Gomis satılıyor 2 forvet geliyor dendi gomis satıldı forvet gelmedi ilk devreyi erenle 3 kulvarda oynamaya çalıştık ve 8 puan geriye düştük son gün tek Ömer bayram geldi.

-Modeste sürecini de unutmamak lazım bugün geliyor yarın geliyor avukatlar bakıyor derken forvetsiz kalmamızın sebeplerinden biri de B planı olmamasıdır

3. Transfer dönemi(Ocak 2019)
-Alan geliyor dediler oyuncuyu almaya gittiler havaalanında muhabirler oyuncuyu da beklerken Abdurrahim tek başına geldi

-Son gün gittiler Diagneye 13 m Euro verdiler çünkü başka planları yoktu Diagneyi alamasalar muhtemelen eren de kadro dışı kalmıştı forvetsiz oynatacaktık

4. Transfer dönemi(Ocak 2020)
-Falcao süreci o kadar uzattılar ki adam kamp yemeden gelip sakatlandı

-Diğer transferleri de son günlere doğru açıkladılar adamlar kamp yapmadan sezona başladılar

Sonuç olarak demek istediğim Fatih hoca büyük hoca başka hoca olsa şu an bu yönetimle 5 dk dahi çalışmaz adamlar beceriksizin teki ne oyuncu almayı becerebiliyorlar ne satmayı Kaan Ayhan’a 2 m Euro bulamayıp Maiconun gibi çok istenen adamı 1.4 m Euro ya satıyorlar sonra Fatih hoca imkansız şekilde şampiyon yapınca da localarda dernekler de keyifle kutluyorlar
Her transfer döneminde minimum bi skandal var

kesinlikle haklisin renktas, yonetim rezil oglu rezildir.

Bosuna demiyoruz, Burak elmas ve Ozan Korkut goreve gelsin diye.

Onların da becerikli olduğunu bilmiyoruz en doğrusu hocayla uygun çalışıp işi doğru yönetecek bir ekip lazım Scout ekibi polonyalıları buluyor bizimkiler mensaha 5 m Euro bayılmaya çalışıyor harbiden anlamak zor

yarın 19.05 te mensah gelmez ise..

Mensah:
-Topla driblingi iyidir atletiktir
-Şut atar
-Adam geçer
-Oyun zekası iyidir
-Frikik atar iyi duran top kullanır
-Gol vuruşları iyidir
-İstikrarlı olarak skora katkısı iyidir

Belhanda da bu özelliklerin hangisi var?Biz Belhandayla bile 2 yıl şampiyon olduk
Bence iyi topçu

Yönetim ardayi almam dedi fatih terim fedaileri kelle avına çıktı devre arasında :) tüm transferleri hoca istiyor 6-7 ay sonra bu olmadı satın bunu diyor.Her sene 10 oyuncu hepsine maaş yükü valla yazik

Onların da becerikli olduğunu bilmiyoruz en doğrusu hocayla uygun çalışıp işi doğru yönetecek bir ekip lazım Scout ekibi polonyalıları buluyor bizimkiler mensaha 5 m Euro bayılmaya çalışıyor harbiden anlamak zor

Zamanin varsa su ic bolume izle derim, tam benim istedim tarzda bir baskan.

Yol yakınken leminadan özür dileyip tekrar kiralayalım bari : o

Premier lig,kardesim kapatın şu transferi de artıkları toplayalım aç kaldık

Meşhur lauro o zaman international de idi
Screenshot_2020-08-13-00-29-15-361_com.kokteyl.mackolik.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız bu Haaland denen çocuğu çok sevdim ya. Adam aşırı mütevazı, geçen se Corinhias forması giyip Instagram a atmış. Hiç bir kaprisli yok adamın. Her sorloth gonserisinin altına yorum yapar, gulbrandsenin başakşehir deki şampiyonluğunu kutlar vs vs

1. Transfer dönemi(Ocak 2018)
-Mustafa Cengiz yönetimi geldi gelir gelmez ndiaye satıldı fernando sakattı hoca acil orta saha lazım dedi orta saha almadan tek sol bek transferiyle kapattılar sezonu Selçuk, Donk, Tolga, Belhandayla oynadık belki şampiyonluk bile kaçabilirdi

2. Transfer dönemi(Haziran 2018)
-Gomis satılıyor 2 forvet geliyor dendi gomis satıldı forvet gelmedi ilk devreyi erenle 3 kulvarda oynamaya çalıştık ve 8 puan geriye düştük son gün tek Ömer bayram geldi.

-Modeste sürecini de unutmamak lazım bugün geliyor yarın geliyor avukatlar bakıyor derken forvetsiz kalmamızın sebeplerinden biri de B planı olmamasıdır

3. Transfer dönemi(Ocak 2019)
-Alan geliyor dediler oyuncuyu almaya gittiler havaalanında muhabirler oyuncuyu da beklerken Abdurrahim tek başına geldi

-Son gün gittiler Diagneye 13 m Euro verdiler çünkü başka planları yoktu Diagneyi alamasalar muhtemelen eren de kadro dışı kalmıştı forvetsiz oynatacaktık

4. Transfer dönemi(Ocak 2020)
-Falcao süreci o kadar uzattılar ki adam kamp yemeden gelip sakatlandı

-Diğer transferleri de son günlere doğru açıkladılar adamlar kamp yapmadan sezona başladılar

Sonuç olarak demek istediğim Fatih hoca büyük hoca başka hoca olsa şu an bu yönetimle 5 dk dahi çalışmaz adamlar beceriksizin teki ne oyuncu almayı becerebiliyorlar ne satmayı Kaan Ayhan’a 2 m Euro bulamayıp Maiconun gibi çok istenen adamı 1.4 m Euro ya satıyorlar sonra Fatih hoca imkansız şekilde şampiyon yapınca da localarda dernekler de keyifle kutluyorlar
Geçen ben de buna benzer post atmıştım. Her transfer dönemleri facia, bu sezon yaz boyu göndermek istediğimiz Diagne ile başlamamjz da faciaydı.

Hoca da hatasız diyemem ancak yönetim rezalet. Ömer Bayram ve stoperler dışında da uygun maaş alan yok.

Yalnız bu Haaland denen çocuğu çok sevdim ya. Adam aşırı mütevazı, geçen se Corinhias forması giyip Instagram a atmış. Hiç bir kaprisli yok adamın. Her sorloth gonserisinin altına yorum yapar, gulbrandsenin başakşehir deki şampiyonluğunu kutlar vs vs
duran emmıyı avatardan kaldır dostum

anısı var

Olay basit sportif direktöre de gerek yok kulübe bir tane sırf transferle görüşecek biri lazım Scout ekibi, Fatih hoca, yönetici bu 3 lü tüm her şeyi planlaması gerekir diğerleri gitsin ekonomiyi çözmeye çalışsın muhasebe işlerine baksınlar sıcak para getirsinler ama transfere karışmasınlar

Baskan agir hastaliga yakalanmasaydi sizce taraftar yönetimin istifasini istermiydi, yada yinede daha kredileri olurmuydu?

Bence yine kötü transfer döneme gecirirsek, ve hoca dönemin sonunda yönetimi elestirip 20. hafta sonra lidere 7-8 puan geride olursak bu sefer taraftar acimayabilir gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt