Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polonyalilar yalandır. Biz ya TR içinden ya da menajer kaktirmasi transfer yapabiliriz. Polonyalilar buna uymuyor.

Alemin en kral kabadayısını avatar yapmayacağım da kimi yapacağım? Bundan sonra Duran Emmi'yi bu forumda yaşatacağım. Tanımayanlar var hala... Ezeldeki ramiz'e tapıyor sonra millet.
kardesım gorunce kötu oluyorum mazisi var saygı duy

Albayrak ; Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın" şeklinde konuştu. Hasan hüseyin hayırlı olsun.

Elmander+Selçuk'la Polat anlaştı yanlış bilmiyorsam. Başkanlığı rezildi ama son iki icraatı iyi iş yaptı.

adnan polat taraftar tarafından seviliyordu aslında 2009-10 sezonu sonuna kadar.

ancak 2010 yazı transfer açısından berbat geçince işler tersine döndü kısa sürede.

camiadaki ilk yıllarını hatırlayacak kadar yaşım yok ama 2006'da kurtarıcı olarak ortaya çıkınca herkes gibi bende de sempati oluşturmuştu. başarılı olmasını istedim ama beceremedi.

he hoca forvet istedi.almadılar.6 ay forvetsiz oynadı.kalan 6 ayda forvet varmıydı belli değildi.hoca 3 ortsaha istedi,leminayı son gun getirdiler.nzonzi son dönemde geldi,naingolan olmayınca.hoca yapıyor transferleri haklısın.adam merkez forvet sitiyorum dedi,gezen forvet istiyorum dedi 2 sene önce.5 tane forvet alıp geldiler.
Tamam ben bunlara bir şey demiyorum emin ol bu yönetimi en çok elestirenlerdenim.Gecmis mesajlar duruyor tüm hepsini eleştirdim de.Hoca da bunların çapını biliyor ve transferlere yardımcısını sukruyu uolluyor.

Ben hocanın her sene yaptırdığı takıntı transferlerinden bahsediyorum.Adam takıyor 2-3 futbolcuya alıyor fsydalanmak yok bir şey yok 1 sene maaş ode sonra gönder.Boyle olmaz kimse de bir şey diyemiyor

Valla takım iyiken de yazıyorum forumda vardır.

Şampiyonlar Ligi sayesinde hep tolere edildi yanlış hamleler, ŞL olmadığı an dibi gördük. Koca takımda ilk 11 oynar diyebileceğimiz 1 tane orta saha yok ve çok önemli bir mevki.

Bunun sebebi sabit bir orta saha kurgumuz yok transferler de kiralık oyuncular bu yüzden sıkıntı ucuzda olsa bonservisli oyuncular almak gerekiyor kiralık adam keyfine bakıp dönüyor o yüzden kiralık futbolculara karşıyım messi gelmedikten sonra kiralık adam almam gider 300 bine Norveç’ten Danimarka’dan Belçika’dan adam alır denerim tutar tutmaz ama kiralık gelen adamdan daha şansımız yüksek olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt