Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.703
- 4.959
- 673
Fatih hocanın 40 yıllık sağ bek Eboue'yi haftalarca sol açık 35 lik Ujfaulusiyi sağ bek oynattığını anımsayan var mı arkadaşlar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçlara 4 santrafor ile çıksın daha iyiOrta sahada Selçuk - Arda ikilisinin yanında kim oynamalı sizce?
Ömer mi Taylan mı
Aşırı seviliyordu 20:45 mevzusundan sonra herkes başkan olmasını istiyordu. İkinci seçimdeki rakibi Adnan Öztürktü ve kadrosu çok güçlüydü. Aslında hatayı Feldkampın kurduğu takımın devamını getirememekle yaptı. Rijkaard falan boş hamlelerdi.adnan polat taraftar tarafından seviliyordu aslında 2009-10 sezonu sonuna kadar.
ancak 2010 yazı transfer açısından berbat geçince işler tersine döndü kısa sürede.
camiadaki ilk yıllarını hatırlayacak kadar yaşım yok ama 2006'da kurtarıcı olarak ortaya çıkınca herkes gibi bende de sempati oluşturmuştu. başarılı olmasını istedim ama beceremedi.
Kimi rengdas
Kendi yönetim kurulunu yönetemedi aziz Yıldırım'a çok yüz verdi futbolu olduğu gibi Adnan sezgine bıraktı bunlar büyük hatalari olduadnan polat taraftar tarafından seviliyordu aslında 2009-10 sezonu sonuna kadar.
ancak 2010 yazı transfer açısından berbat geçince işler tersine döndü kısa sürede.
camiadaki ilk yıllarını hatırlayacak kadar yaşım yok ama 2006'da kurtarıcı olarak ortaya çıkınca herkes gibi bende de sempati oluşturmuştu. başarılı olmasını istedim ama beceremedi.
adnan polat taraftar tarafından seviliyordu aslında 2009-10 sezonu sonuna kadar.
O zaman hasan Hüseyin acar hayırlı olsun kayseridenAlbayrak ; Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın" şeklinde konuştu. Hasan hüseyin hayırlı olsun.
Yok yahu, ben ironi yaptım da taraftarın buna bile “Ulan olabilir mi acaba?” düşüncesi durumumuzu özetliyor.Yok artık ya tamamen saçmalık var mı kaynak?
İşte Fernando gidiyorsa o parayı onun yerine adam alarak kullanmalıydık. Yanına da büyük maliyeti olmayan kiralık bir adam getirebilirdik, en azından takımda bir adam olurdu şu an.Bunun sebebi sabit bir orta saha kurgumuz yok transferler de kiralık oyuncular bu yüzden sıkıntı ucuzda olsa bonservisli oyuncular almak gerekiyor kiralık adam keyfine bakıp dönüyor o yüzden kiralık futbolculara karşıyım messi gelmedikten sonra kiralık adam almam gider 300 bine Norveç’ten Danimarka’dan Belçika’dan adam alır denerim tutar tutmaz ama kiralık gelen adamdan daha şansımız yüksek olur
Ilgaz Çınar: "Galatasaray, Slovenya'da kamp yaparken bir hazırlık maçında Burak Yılmaz, daha önce görmediğimiz bir kafa golü atmıştı kafasını döndürerek, sezonun devamında da benzerleri olmuştu. Scott Piri, sadece takımın kondisyonunu arttırmaz, bir çok şeye katkısı olur."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adnan polat taraftar tarafından seviliyordu aslında 2009-10 sezonu sonuna kadar.
JimmyOrta sahada Selçuk - Arda ikilisinin yanında kim oynamalı sizce?
Ömer mi Taylan mı
Reus, Zaten Galatasaray Lise'sinde okuduEmrenin video klipte parca secimi baris manco secimi gece calan telefona bakip yola devam etmesi falan efsane is yapilmis.
Baris mancoyu bu kadar sahiplenmek ise cok hos.