Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilgaz Çınar: "Galatasaray, Slovenya'da kamp yaparken bir hazırlık maçında Burak Yılmaz, daha önce görmediğimiz bir kafa golü atmıştı kafasını döndürerek, sezonun devamında da benzerleri olmuştu. Scott Piri, sadece takımın kondisyonunu arttırmaz, bir çok şeye katkısı olur."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adnan polat taraftar tarafından seviliyordu aslında 2009-10 sezonu sonuna kadar.

ancak 2010 yazı transfer açısından berbat geçince işler tersine döndü kısa sürede.

camiadaki ilk yıllarını hatırlayacak kadar yaşım yok ama 2006'da kurtarıcı olarak ortaya çıkınca herkes gibi bende de sempati oluşturmuştu. başarılı olmasını istedim ama beceremedi.
Aşırı seviliyordu 20:45 mevzusundan sonra herkes başkan olmasını istiyordu. İkinci seçimdeki rakibi Adnan Öztürktü ve kadrosu çok güçlüydü. Aslında hatayı Feldkampın kurduğu takımın devamını getirememekle yaptı. Rijkaard falan boş hamlelerdi.

Keita satışı keza çok gereksizdi.

adnan polat taraftar tarafından seviliyordu aslında 2009-10 sezonu sonuna kadar.

ancak 2010 yazı transfer açısından berbat geçince işler tersine döndü kısa sürede.

camiadaki ilk yıllarını hatırlayacak kadar yaşım yok ama 2006'da kurtarıcı olarak ortaya çıkınca herkes gibi bende de sempati oluşturmuştu. başarılı olmasını istedim ama beceremedi.
Kendi yönetim kurulunu yönetemedi aziz Yıldırım'a çok yüz verdi futbolu olduğu gibi Adnan sezgine bıraktı bunlar büyük hatalari oldu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tüm gün yoktum son gelişmeleri alıyım.

O donem Azizle de yanlis islere girmisti. Ben o yuzden silmiştim yoksa çocukluğumuzdan itibaren sevdiğimiz bir sahisti.

Albayrak ; Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın" şeklinde konuştu. Hasan hüseyin hayırlı olsun.
O zaman hasan Hüseyin acar hayırlı olsun kayseriden

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunun sebebi sabit bir orta saha kurgumuz yok transferler de kiralık oyuncular bu yüzden sıkıntı ucuzda olsa bonservisli oyuncular almak gerekiyor kiralık adam keyfine bakıp dönüyor o yüzden kiralık futbolculara karşıyım messi gelmedikten sonra kiralık adam almam gider 300 bine Norveç’ten Danimarka’dan Belçika’dan adam alır denerim tutar tutmaz ama kiralık gelen adamdan daha şansımız yüksek olur
İşte Fernando gidiyorsa o parayı onun yerine adam alarak kullanmalıydık. Yanına da büyük maliyeti olmayan kiralık bir adam getirebilirdik, en azından takımda bir adam olurdu şu an.

Bedava yabancı transferini de beceremiyoruz zaten.

Tüm gün yoktum son gelişmeleri alıyım.

IMG_6330.webp

Ondan önce kulüp için bağış kampanyası düzenlemişti belli bir miktar da parayı kulübe sokulmasında pay sahibi olmuştu sonrasında 20:45 olayıyla zirve yaptı

2020 model GS

Okan
Omar-luyi-marcao-saracchi
Taylan
Arda-belhanda
Feghouli-falcao-emre kılınç

Başkan daha transfer için acele etmeyin daha 2 ay var dedi biz burda transfer bekliyoruz minimum bir ay daha anca omar açıklanır lig içinden birelerini alırsak alırız sonra da diğer takımların çöp diye kadroda düşünmediği isimleri kiralama yoluna gideceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt