- 18 Temmuz 2009
- 82.213
- 240.384
- 5.263
2-3 hafta o yav abartmaFatih hocanın 40 yıllık sağ bek Eboue'yi haftalarca sol açık 35 lik Ujfaulusiyi sağ bek oynattığını anımsayan var mı arkadaşlar ?
Zaten FB maçında ideal kadroyu bulmuştuk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 hafta o yav abartmaFatih hocanın 40 yıllık sağ bek Eboue'yi haftalarca sol açık 35 lik Ujfaulusiyi sağ bek oynattığını anımsayan var mı arkadaşlar ?
Kulüp ya mehmeti verirse? Ki mehmeti yada ahmeti vermişler genel de de sanırımAlbayrak ; Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın" şeklinde konuştu. Hasan hüseyin hayırlı olsun.
Kendini avutma rengo, başakşehir 5 senedir +30 adamlarla şampiyonluğa oynuyor.Fenerde MHY haric anca yasli adam topluyor. Umarim sezon daha kisa sürecek ve daha fazla mac yapilacak diye bu kadro ellerinde patlar.
O donem Azizle de yanlis islere girmisti. Ben o yuzden silmiştim yoksa çocukluğumuzdan itibaren sevdiğimiz bir sahisti.
İşte Fernando gidiyorsa o parayı onun yerine adam alarak kullanmalıydık. Yanına da büyük maliyeti olmayan kiralık bir adam getirebilirdik, en azından takımda bir adam olurdu şu an.
Bedava yabancı transferini de beceremiyoruz zaten.
zaten adam akıllı 11i yok maç tamamlayamıyo ki ne marsilya ne yuve ne sotonLemina simdiye kadar sakatliklardan dolayi 60 mac kaçırmış
Ibb maciFatih hocanın 40 yıllık sağ bek Eboue'yi haftalarca sol açık 35 lik Ujfaulusiyi sağ bek oynattığını anımsayan var mı arkadaşlar ?
Yeni nobeti acman lazimÇok mu kötüyüz.
Tuluna bayilmasam da, Fransizcasi gayet iyi. Murekkep yalamis adam Tulun. Oteki semiz Turkceyi konusamiyor daha.Unal Aysal, transfer islerine Bulent Tulune emanet etmisti, gayet is bitiren bir adamdi. Albayraktan 100 kat daha iyidi,