Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak ; Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda, 'Bana Mehmet'i ver' derim. Kulüp vermezse, 'O zaman Ahmet'i ver' derim. Onu da vermezse, 'Ya bari Hakan'ı verin' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın" şeklinde konuştu. Hasan hüseyin hayırlı olsun.
Kulüp ya mehmeti verirse? Ki mehmeti yada ahmeti vermişler genel de de sanırım

Geçen sene çoğu kişi yazdı seneye orta saha kalmayacak diye.Koskoca 1 sene illa hoca bir liste sunmuştur nasıl oluyorda biriyle anlasilamiuor biz dönüp dolasip mensaha geliyoruz akıl alır gibi degil

O donem Azizle de yanlis islere girmisti. Ben o yuzden silmiştim yoksa çocukluğumuzdan itibaren sevdiğimiz bir sahisti.

her şeye rağmen 2006 için iyi hatırlıyorum kendisini. o dönem camia lidersiz kalmışken, oyuncular maaş alamadıkları için antrenmanları protesto ederken seçim öncesi canaydın'a destek vermişti ve canaydın o sayede kazandı. sonra yardım kampanyası ile oyunculara bir kısım alacakları ödendi. belki de o sayede şampiyon olduk.

o şampiyonluk gelmese halimiz çok kötü olabilirdi.

Lemina simdiye kadar sakatliklardan dolayi 60 mac kaçırmış

Tüm gün yoktum son gelişmeleri alıyım.

Maguruscu.webp

İşte Fernando gidiyorsa o parayı onun yerine adam alarak kullanmalıydık. Yanına da büyük maliyeti olmayan kiralık bir adam getirebilirdik, en azından takımda bir adam olurdu şu an.

Bedava yabancı transferini de beceremiyoruz zaten.

Fernandoyu 4.5 a satmak muazzam iş gidip 2 tane adam alamamaksa beceriksizlik fernando sattın diyelim banega istiyorsun banegayı adamlar vermiyor o zaman fernandoyu kullanarak en azından adamı çözmeye çalışılması gerekir

Çok mu kötüyüz.

Hakikaten, Adnan Polat keske hic baskanlik olaylarina girmeseydi. Burada herkes Ali Durust'e aday olmadi diye kizdi ama belki Adnan Polat'i gorunce fikrini degistirmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt