- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Abdulsamed kiralanir. Bartug nedir 39 + Kupa+ avrupa maclari var. Sacmalamabize gelmesin.bartug ve abdulsamede yazık olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdulsamed kiralanir. Bartug nedir 39 + Kupa+ avrupa maclari var. Sacmalamabize gelmesin.bartug ve abdulsamede yazık olur
Sana da sokucam sonundaScott Piri tedrisatında ve yüklemeleriyle Feghouli Arda Falcao üçlüsü resmen bu ligin ×10 kat falan üstündedir. Haydi bakalım heyecanla bekliyoruzEkli dosyayı görüntüle 88945
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kardesım gorunce kötu oluyorum mazisi var saygı duyAlemin en kral kabadayısını avatar yapmayacağım da kimi yapacağım? Bundan sonra Duran Emmi'yi bu forumda yaşatacağım. Tanımayanlar var hala... Ezeldeki ramiz'e tapıyor sonra millet.
Allah askına de get musap,lemina bize gelmesin ama bjkyede gitmesinAbdulsamed kiralanir. Bartug nedir 39 + Kupa+ avrupa maclari var. Sacmalama
Başka takım bul kanka da huzura erelim artık. Erzurumspora mı yönelsekPolonyalilar yalandır. Biz ya TR içinden ya da menajer kaktirmasi transfer yapabiliriz. Polonyalilar buna uymuyor.
İşte yine aynı yere çıkıyoruz transfer sorumlusu olacak scout ekibinin başı gibi bir görev hoca şura şura eksik şu tarz oyuncu istiyorum diyecek sorumlu ona göre alacakHele geçen sene tam rezalet
Emre mor
Jimmy
Şener
Babel
Belhanda kalsın dedi(yönetime güvenmesi hakli ama şimdi elde kaldı)
Donk 1.9 milyon uzatılması
Yok artık ya tamamen saçmalık var mı kaynak?Hoca kampta Selçuk’u orta sahada deneyecekmiş. Performansından memnun kalırsa yıllık 4 milyon lira garanti ücretli boş mukaveleye imza attırılacakmış.
Dogrulari acitir i knowde get musap
Okan Hocamın etrafında birleselimBaşka takım bul kanka da huzura erelim artık. Erzurumspora mı yönelsek
Elmander+Selçuk'la Polat anlaştı yanlış bilmiyorsam. Başkanlığı rezildi ama son iki icraatı iyi iş yaptı.
Admin seni ilk defa hiddetli gordum transfer mevzularindaTakımda dip maaş 4 milyondan başlıyor sanki para basıyoruz.
Tamam ben bunlara bir şey demiyorum emin ol bu yönetimi en çok elestirenlerdenim.Gecmis mesajlar duruyor tüm hepsini eleştirdim de.Hoca da bunların çapını biliyor ve transferlere yardımcısını sukruyu uolluyor.he hoca forvet istedi.almadılar.6 ay forvetsiz oynadı.kalan 6 ayda forvet varmıydı belli değildi.hoca 3 ortsaha istedi,leminayı son gun getirdiler.nzonzi son dönemde geldi,naingolan olmayınca.hoca yapıyor transferleri haklısın.adam merkez forvet sitiyorum dedi,gezen forvet istiyorum dedi 2 sene önce.5 tane forvet alıp geldiler.
dogru falan degil : ) ikidir yorumumu düzeltmeden alıntı yapıyosun.bi dur önce.bjkye de gitmesin,bize de gelmesin lemına.Dogrulari acitir i know
:falcao::falcao::falcao::falcao::falcao::falcao:Okan Hocamın etrafında birleselim![]()
Valla takım iyiken de yazıyorum forumda vardır.
Şampiyonlar Ligi sayesinde hep tolere edildi yanlış hamleler, ŞL olmadığı an dibi gördük. Koca takımda ilk 11 oynar diyebileceğimiz 1 tane orta saha yok ve çok önemli bir mevki.