Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyelim modcuğum siyahi Messi'yi transfer etmişiz bravo mu diyelim? Mesela Luyindama'yı aldık kimse sesini çıkarmadı niye? İyi topçuydu. Haksız da çıkmadı kimse. Ama kimse kusura bakmasın Kalu skandal bir hamle olur.
Ben övün göklere çıkarın demiyorum. Ama eleştirirken de dozunda eleştirin her gelen çöp her gelen beyinsiz olamaz ya kaldı ki 1 kişinin ağzından çıkmış daha gerçekten gündemde olup olmadığı bile belli olmayan bir isim. Luyindama'yı da kaç kişi biliyordu forumda?
Adam hakkında gerçekten bilgin varsa artısıyla eksisi ile yaz bu yüzden transfer edilmemeli de geç.

Ben övün göklere çıkarın demiyorum. Ama eleştirirken de dozunda eleştirin her gelen çöp her gelen beyinsiz olamaz ya kaldı ki 1 kişinin ağzından çıkmış daha gerçekten gündemde olup olmadığı bile belli olmayan bir isim. Luyindama'yı da kaç kişi biliyordu forumda?
Adam hakkında gerçekten bilgin varsa artısıyla eksisi ile yaz bu yüzden transfer edilmemeli de geç.
Tamam işte yazıyoruz artılarını çok kolay adam çalımlar, eksilerini de yazalım bitiriciliği kötüdür. Bal yapamayan arı. Gol ve asist katkısı düşük. Onyekuru'yu bile beğenmeyen forum Kalu'yu hiç beğenmez.

35 milyon euro butcesi olan klup icin balotelli kesin bjk ta diye manset atan aspor beyinsizlerden kurulu herhalde baskanlari bizden oyle transferler beklemeyin derken parayi aspor verecek herhalde

Google a D'avilla yazdım bu çıktı:
images

*****bellegarde*****lerma(mensah)******
***************Gotze**********************

Böyle bir tandem istiyorum mensah olursa 3ude bizim olur lerma olursa bir kiralık 2 tapulu

Balotelliyi bunlar haric tek Cluj istiyormus. Gelecek sene arabistanda olur herhalde.

Bu da villa apo olmasın ?

kalu geliyosa sağa musaba da gelmeli çok yetersiz olur yoksa

mevcut futbolda 2 tane fisek gibi kanadi sadece anadolu takimlari yapar.

1 kanat, teknik yuksek orta acmaya, ara pasi veren bir kanat olmali. (Prime Q7) (Feghouli) (Trezeguet)
1 kanatda , adam gecen, hizli, sut atan bir adam. Onyekuru Bruma, Garry, Kalu tarzi.

Ne diyelim modcuğum siyahi Messi'yi transfer etmişiz bravo mu diyelim? Mesela Luyindama'yı aldık kimse sesini çıkarmadı niye? İyi topçuydu. Haksız da çıkmadı kimse. Ama kimse kusura bakmasın Kalu skandal bir hamle olur.

asıl skandal ligin ilk maçına sağda feghouli, solda ömer ile çıkmak olur. ki bu gidişle öyle olacak. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt