Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
@Onur Yücel Pavelkayi nasıl buluyorsun
fena değil ama bizim seviye için yetersiz. Özellikle hücum gücü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Onur Yücel Pavelkayi nasıl buluyorsun
makan tuzbisey yemiyom, viski yudumluyom
yalanci
makan tuz
2 tane jack ismarlasana
Ben övün göklere çıkarın demiyorum. Ama eleştirirken de dozunda eleştirin her gelen çöp her gelen beyinsiz olamaz ya kaldı ki 1 kişinin ağzından çıkmış daha gerçekten gündemde olup olmadığı bile belli olmayan bir isim. Luyindama'yı da kaç kişi biliyordu forumda?Ne diyelim modcuğum siyahi Messi'yi transfer etmişiz bravo mu diyelim? Mesela Luyindama'yı aldık kimse sesini çıkarmadı niye? İyi topçuydu. Haksız da çıkmadı kimse. Ama kimse kusura bakmasın Kalu skandal bir hamle olur.
AKBABA İLE DÖNÜŞÜMLÜ OYNIYCAK BENCE KOCA KAFAKalu müthiş 1 herif yanlız.Birebirde yiyemiceği savunma yok.Fegin bileti kesilmiş kesin.No 10 da koca kafa oynar.Emre kılınç solda estirir.Geriye kaldı 2 tane damızlık aygır orta saha almaya.En önemlisi bunlar.
Yeter yani gerçekten yeter. Gündeme kim gelse ne çöplüğü kalıyor ne beyinsizliği. Genç yaşlı bilindik bilinmedik hangi isim olsa eleştirinin dozunu ayarlamayı bilmiyorsunuz.
Tamam işte yazıyoruz artılarını çok kolay adam çalımlar, eksilerini de yazalım bitiriciliği kötüdür. Bal yapamayan arı. Gol ve asist katkısı düşük. Onyekuru'yu bile beğenmeyen forum Kalu'yu hiç beğenmez.Ben övün göklere çıkarın demiyorum. Ama eleştirirken de dozunda eleştirin her gelen çöp her gelen beyinsiz olamaz ya kaldı ki 1 kişinin ağzından çıkmış daha gerçekten gündemde olup olmadığı bile belli olmayan bir isim. Luyindama'yı da kaç kişi biliyordu forumda?
Adam hakkında gerçekten bilgin varsa artısıyla eksisi ile yaz bu yüzden transfer edilmemeli de geç.
kalu geliyosa sağa musaba da gelmeli çok yetersiz olur yoksa
Ne diyelim modcuğum siyahi Messi'yi transfer etmişiz bravo mu diyelim? Mesela Luyindama'yı aldık kimse sesini çıkarmadı niye? İyi topçuydu. Haksız da çıkmadı kimse. Ama kimse kusura bakmasın Kalu skandal bir hamle olur.