Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musaba ile ilgili birkaç video izledim. Çoğu pozisyonda dikkatimi çeken dayanıklılığı ve ayakta kalması mükemmel.
Hızı, pasları , adam geçme vs de iyi. Son vuruşlar da idare eder.
Bizde iş yapar gibi. Tabi videolardan ne kadar iyi yorum yapılabilir tartışılır ama izlediğim kadarıyla ben beğendim.
Kalu zaten cok iyi ama musabayi da isterim

Ben Sinan'ı keşke biz alsaydık diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum şahsen. Yalandan yere atıfta bulunmanın manası yok. Adamın karakterinin sorunlu olduğunu ve bizde bu yüzden kalmadığını zaten söyledim. Performansına bok atmanın da lüzumu yok.

Sen ozaman rizede 3.yedek Oğulcandan
3.ligden gelecek Kerem den falan memnunsun

İnş yanılan göt olan ben olurum da bu adamlar iyi çıkar.

Ne olursa olsun çabamız Ve Aslolan Galatasaray..
En az 700k euro ücret alacak Sinan yerine evet o çocukların denenmesini doğru buluyorum. Tutmazsa elden çıkarman kolay olur. Ne performans göstermiş allah aşkına yedekten öteye gidememiş. 11 şansı verildiği her maç saç baş yoldurtmuş. Hani Genoa'da neden yokları oynamış madem kaliteli orda da bizimkinin çeyreği fayda neden gösterememiş ? Sinan büyük takım oyuncusu olamaz. Yedeği de olamaz. Kapanan takımlara karşı oynamak başka Antalya'da gidip rahat rahat oynamak başka. Eli belinde ilerde halı saha topçusu gibi bende beklesem elbet pozisyona girerim. Bu zihniyet zaten bizi bitiriyor. İlk mesajda saydığın adamların hepsi emekçi terini sonuna kadar akıtan adamlardı. Ben artık öyle oyuncular görmek istiyorum.

Allahimm seriyi sadece ben ve fatih hocam istiyo...inanamiyorummm😒😒

İyi oyuncu da, yanına adam falan almak şart. Euro da uçuyo, nasıl alıcaz falan diye düşünüyorum hepsini, Seri o yüzden lüks geliyor :( (kiralık da olsa)

Gerçi basın nasıl algı oluşturduysa, en az borcu olan takım bizken sanki en parasızmışız havası yarattılar, FFP için satabilsek 1-2 kişi Seri'ye çok daha sıcak bakarım

Son düzenleme:
Altay

Gokhan - Serdar - Sadik - Caner

Luiz Gustavo

Sinan Gumus/Deniz - Ozan - Mert Hakan - Garry

Vedat

Kadroya bak Gustavo ve Vedat haric boktan kadro. Gustavo haric avrupa'dan alinan 1 oyuncu bile yok kadroda. Hepsi ligimizde oynayan/oynamis oyuncular. Ondan sonra basarisiz olunca hakemlere ve federasyona salliyorlar.

Rodrigues, Caner, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici, Tolga Cigerci, Serdar Aziz, Deniz Turuc, Sinan Gumus, bu oyunculardan fener taraftari memnun mu merak ediyorum.​

Hala transfer yapacaklar. Elalem alacağını aldı, bizde tık yok.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
giphy.gif

Altay

Gokhan - Serdar - Sadik - Caner

Luiz Gustavo

Sinan Gumus/Deniz - Ozan - Mert Hakan - Garry

Vedat

Kadroya bak Gustavo ve Vedat haric boktan kadro. Gustavo haric avrupa'dan alinan 1 oyuncu bile yok kadroda. Hepsi ligimizde oynayan/oynamis oyuncular. Ondan sonra basarisiz olunca hakemlere ve federasyona salliyorlar.

Rodrigues, Caner, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici, Tolga Cigerci, Serdar Aziz, Deniz Turuc, Sinan Gumus, bu oyunculardan fener taraftari memnun mu merak ediyorum.​
Yabancı stoper,forvet,ortasaha alıyorlar. Bi de ofansif ortasaha konuşuluo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt