Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan la alakası yok, size kalsa o gelmesin bu gelmesin herkes 11 adamı olsun yedekte mallar dursun.
Vallahi dostum 1 Sinan ile yedek takım kurulamıyorsa zaten kapatıp gidelim. Karakteri yüzünden takımdan ayrılmış bir adamı nolursa olsun sen takımda görmek istiyorsan o senin midesizliğindir kusura bakma. Asıl senin gibi kupa sevdalıları yüzünden bu takımın geleceği inşa edilemiyor. Senin gibi her sezon şampiyon olunamadığında veya transferde herkes alınamadığında sağa sola saldıranlar olmasa sabredilse biz zaten şuanda Juventus gibi ambargo koyardık

6576.webp

Seri’yi bir sartla Kabul ederim

Hem takim olarak hemde seri’nin bireysel performansi Corona öncesi oynadigimiz hatasiz ust duzey pas oyunu

Boyle olacaksa Kabul,olmayacaksa mensah gelsin

Vallahi dostum 1 Sinan ile yedek takım kurulamıyorsa zaten kapatıp gidelim. Karakteri yüzünden takımdan ayrılmış bir adamı nolursa olsun sen takımda görmek istiyorsan o senin midesizliğindir kusura bakma. Asıl senin gibi kupa sevdalıları yüzünden bu takımın geleceği inşa edilemiyor. Senin gibi her sezon şampiyon olunamadığında veya transferde herkes alınamadığında sağa sola saldıranlar olmasa sabredilse biz zaten şuanda Juventus gibi ambargo koyardık
Ben Sinan'ı keşke biz alsaydık diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum şahsen. Yalandan yere atıfta bulunmanın manası yok. Adamın karakterinin sorunlu olduğunu ve bizde bu yüzden kalmadığını zaten söyledim. Performansına bok atmanın da lüzumu yok.

Sen ozaman rizede 3.yedek Oğulcandan
3.ligden gelecek Kerem den falan memnunsun

İnş yanılan göt olan ben olurum da bu adamlar iyi çıkar.

Ne olursa olsun çabamız Ve Aslolan Galatasaray..

Seri kalacak gibi,mensahi da hoca israrla istiyo belliki.ikisi birden gelecek tahminim ama nasil bi oyun oynanir bakacagiz...lerma gibi biri sart

fenere as oyuncu lazimken yine yedekleri topluyorlar

bunlar akillanmaz

Musaba ile ilgili birkaç video izledim. Çoğu pozisyonda dikkatimi çeken dayanıklılığı ve ayakta kalması mükemmel.
Hızı, pasları , adam geçme vs de iyi. Son vuruşlar da idare eder.
Bizde iş yapar gibi. Tabi videolardan ne kadar iyi yorum yapılabilir tartışılır ama izlediğim kadarıyla ben beğendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt