Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.261
- 7.664
- 2.568
Sene sonu visca nında sözleşmesi bitecek. Bu angutlar onu da alırlar bu kafayla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Citir tavuk topu yok muLa geceler hic cekilmiyo forumda☹ heycansiz
Vallahi dostum 1 Sinan ile yedek takım kurulamıyorsa zaten kapatıp gidelim. Karakteri yüzünden takımdan ayrılmış bir adamı nolursa olsun sen takımda görmek istiyorsan o senin midesizliğindir kusura bakma. Asıl senin gibi kupa sevdalıları yüzünden bu takımın geleceği inşa edilemiyor. Senin gibi her sezon şampiyon olunamadığında veya transferde herkes alınamadığında sağa sola saldıranlar olmasa sabredilse biz zaten şuanda Juventus gibi ambargo koyardıkSinan la alakası yok, size kalsa o gelmesin bu gelmesin herkes 11 adamı olsun yedekte mallar dursun.
Iyi dedin pazar tatil alisverisi yaparken alayımCitir tavuk topu yok mu
Ne ara boşa çıktı bu adam?Marcaoyu satıp 20 gibi bir fiyata sol stoper olarak boşa çıkan jemersonu alsak nasıl olur sizce
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mensahta gelsin ya,belhandanin mevkisinde de oynarSeri’yi bir sartla Kabul ederim
Hem takim olarak hemde seri’nin bireysel performansi Corona öncesi oynadigimiz hatasiz ust duzey pas oyunu
Boyle olacaksa Kabul,olmayacaksa mensah gelsin
Ben Sinan'ı keşke biz alsaydık diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum şahsen. Yalandan yere atıfta bulunmanın manası yok. Adamın karakterinin sorunlu olduğunu ve bizde bu yüzden kalmadığını zaten söyledim. Performansına bok atmanın da lüzumu yok.Vallahi dostum 1 Sinan ile yedek takım kurulamıyorsa zaten kapatıp gidelim. Karakteri yüzünden takımdan ayrılmış bir adamı nolursa olsun sen takımda görmek istiyorsan o senin midesizliğindir kusura bakma. Asıl senin gibi kupa sevdalıları yüzünden bu takımın geleceği inşa edilemiyor. Senin gibi her sezon şampiyon olunamadığında veya transferde herkes alınamadığında sağa sola saldıranlar olmasa sabredilse biz zaten şuanda Juventus gibi ambargo koyardık
Karaktersizler ordusu kurdular resmenFenerde cok fazla rutbeli adam oldu; bu sikinti yaratir eger doku tutmaz ve isler kotuye giderse.
Yani asker az komutan cok;
Erol - EmreB - Volkan - Aurelio - Erol'un yardimci Yozgatli vs.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2021 de bitiyormuş ama 1 yıllık sözleşmesi kaldı ucuza gelir dicem takımının monaco olduğunu hatırladım ve vazgeçtimNe ara boşa çıktı bu adam?