Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar Boss Marcao Saracchi
______B2B_____B2B
Kalu_____Arda*_____Emre
________Falcao

*Emre Akbaba

...kadro yavaş yavaş şekil alıyor.
O iki Merkez Orta Saha Transferini işte iyi yapmalıyız. Şampiyonluğu belirleyecek o Tandemi.

Bana kalsa Arda -> Bench ve bir tane daha AS Merkez Orta Saha alırım.

Transfer Istihbarat Şefi

dogru diyor.ayrica kalu calimlarla cizgiye inip iceriye cok iyi ortalara kesiyo,cok asist yapabilir falcaoya,diagneye

Gerçekten taraftar olmak , bir sevgiye bağlanmak değerlidir , futbol bir tutkudur ...
Bu değerler üzerinden hareketle arada foruma girer taraftarlarımızın düşünce kızgınlık veya sevgisine ortak olmaya çalışırım,

Geçen haftalarda Mensah olayını paylaştığımda birkaç GEVŞEK bana bazı ithamlarda bulunmuş , admınmiş , site sahibiymiş beni ilgilendirmez çok da umrumda olmaz , hele buradaki sanal bir kaç görevi dünyayı yönetiyormuşçasına abartanlara cok gülüyorum ,defalarca bu haberlerden çıkarım olamayacağını zaten sürekli buralarda bulunmadığımı yazdım kaldı ki o paylaşımımdan sonra ilk kez bir şeyler yazıyorum galiba

bir tanesi bana mesaj atmış kaynağın kim diye , bak genç kardeşim twitter adresim falan olsa , reklam peşinde olsam ne bileyim takipçi kasacak bir durum olsa bana KOLPACI demeni anlarım ama burada benim masamda yemek yediğim adamı sana meze edebilmem için hayatta daha önemli yerlere gelmiş olman gerekir

Yıllar sonra tekrar buraya birkaç kelam birşeyler yazdığımda tekrar bana ithamlarda bulunan insanların bıyıklarının yeni terlemeye başladığı profil fotolarını görüp yine kendime kızacağım biliyorum fakat Bir Sevdadır Galatasaray :) ne yapalım...

GEVŞEKLERE SELAM OLSUN ...
Şükrü Hanedar Beyfendi hoşgeldiniz.

Bu sene bu tarz sayfalar kulüp içlerinde dinleme cihazı varmışcasına 4 büyüklerden bilgi veriyorlar. Özellikle Nexus Sport ve Transfer Web. Yazdıkları da hep doğru çıkıyor.
Bu sayfa hakkında bilgim yok ama doğru ise yorumun nedir abi?
1.5tan fazla vermediysek 1+1 iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt