- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Lerma-Bellegarde-Naingolan-Sosa-Mensah
Var mı orta saha için başka adı geçen unuttuğum
Var mı orta saha için başka adı geçen unuttuğum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen hainsin kendi bedenine beynine karşı bu mallıkla kendine hainsin.sosa'yi alan cok net haindir
maner merkin, gökhan gönül ve sinani isteyip alamadiysak bunu misilleme olsun diye mal gibi gidip almazlar umarim
35lik orta saha olur mu!
Sosa'nın 1.5 milyona evet diyeceğine zerre ihtimal vermiyorum abi. Hele hele o anlaşma 1+1 ise... Temizinden 2 milyon vermişizdir gelirse.1.5tan fazla vermediysek 1+1 iyi.
1.5 bile çok bence ama geçen yıl TS 3.2 ödedi buna.Sosa'nın 1.5 milyon'a evet diyeceğine zerre ihtimal vermiyorum abi. Hele hele o anlaşma 1+1 ise... Temizinden 2 milyon vermişizdir gelirse.
bu yönetim 2 vermicegini belli etti zatenSosa'nın 1.5 milyona evet diyeceğine zerre ihtimal vermiyorum abi. Hele hele o anlaşma 1+1 ise... Temizinden 2 milyon vermişizdir gelirse.
Yok daha neler..ama 2 milyon cikacak elden orasi kesin+takas olur olursaGalatasaray, Mensah için gözünü kararttı. Gözden çıkarılan rakam 5M€ ! (Milliyet - Nevzat Dindar)
yalandir.Yalan olmasi lazim yaniGalatasaray, Mensah için gözünü kararttı. Gözden çıkarılan rakam 5M€ ! (Milliyet - Nevzat Dindar)
Galatasaray, Mensah için gözünü kararttı. Gözden çıkarılan rakam 5M€ ! (Milliyet - Nevzat Dindar)
koşmuyoruz öneriliyor degerlendiriyoruz hemen boş beleş gaza gelme sosaya odanlanmışız gibine sosasi yav iyice huzurevine dondu burasi... baska oyuncumu yok sosanin pesinden kosuyoruz