Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mensah'ı ben de istiyorum da yanındaki ve önündeki oyunculara bir de bonservis ücretine bağlı. Çöp Kayseri takımında o performansı yapan adam bizde daha iyisini yapar diyorum ancak dediğim gibi kadro mühendisliği çok önemli. Şimdi Mensah'ı aldık diyelim yanına bir de defansı güçlü Fernando tarzı bir ön libero lazım. Seri - Mensah ikilisi olmaz mesela.Prosinecki: "Mensah Türkiye’de en çok Galatasaray takımında kendini gösterebilir ve orada faydalı olabilir diye düşünüyorum. Mensah Avrupa'dan bir oyuncu." (İHA)
Berk balabana sans veririmGökhan akkanı istiyormuşuz. Biz niye kaleci transferi yapmayı bilmiyoruz? Okan gibi ampulun teki bu gökhan. Elimizde bi leş varken daha leşini nasıl buluyoruz
Hüseyin Çimşir, Kasımpaşa ile görüşüyor. (Ts Gazeteleri)
Fuat Capa'yi gonderip Huseyin Cimsiri almak , guzel kafa kanka
Like butonuna neden kusma emojisi koyulmuyorİstanbul'a yaşamına devam etmek isteyen Jose Sosa, menajeri aracılığıyla Galatasaray'a önerildi. (TRT Spor)
Arda'nın transferi de çok mantıklı bir hareket değildi tıpkı ilk 11 oynayacak olması gibi, Fatih Terim bu kadar inat edip yönetime karşı çıkıp illa Arda Turan'ı aldıysa bizim tanıdığımız Fatih Terim onu süs olsun diye aldırmamıştır o inatla ilk 11'e hazırlıyordurArda'nın ilk 11'de oynaması gelişi gibi sadece hocanın imtiyazıyla olur. Adam 3 senedir futboldan uzak. Takım içi gruplaşmadan uzak durup, herkesi başarı adına motive etsin kafi.
Onlari 1-2 iken bulacaksin 10ken degilUlan iki futbolcunun çok alınmasını istedim. Biri Gaich gitti diğer Talles Magno. Şimdi de Hlozek. Vallahi bu adamlara 10 versen geri dönüşü olur. Ama bu kurda ki artış çok fena etkiliyor.
Anderlecht ne güzel 2-3 Milyona alıyorlar yetenkli oyuncuları. Sonra da min. 10'a okutuyor.
Anderlecht ne güzel 2-3 Milyona alıyorlar yetenkli oyuncuları. Sonra da min. 10'a okutuyor.
Onların yolunda gitmeliyiz Transfer ve Scout açısından.
Transfer Istihbarat Şefi