Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prosinecki: "Mensah Türkiye’de en çok Galatasaray takımında kendini gösterebilir ve orada faydalı olabilir diye düşünüyorum. Mensah Avrupa'dan bir oyuncu." (İHA)

Hüseyin Çimşir, Kasımpaşa ile görüşüyor. (Ts Gazeteleri)

Prosinecki: "Mensah Türkiye’de en çok Galatasaray takımında kendini gösterebilir ve orada faydalı olabilir diye düşünüyorum. Mensah Avrupa'dan bir oyuncu." (İHA)
Mensah'ı ben de istiyorum da yanındaki ve önündeki oyunculara bir de bonservis ücretine bağlı. Çöp Kayseri takımında o performansı yapan adam bizde daha iyisini yapar diyorum ancak dediğim gibi kadro mühendisliği çok önemli. Şimdi Mensah'ı aldık diyelim yanına bir de defansı güçlü Fernando tarzı bir ön libero lazım. Seri - Mensah ikilisi olmaz mesela.

Arda'nın ilk 11'de oynaması gelişi gibi sadece hocanın imtiyazıyla olur. Adam 3 senedir futboldan uzak. Takım içi gruplaşmadan uzak durup, herkesi başarı adına motive etsin kafi.
Arda'nın transferi de çok mantıklı bir hareket değildi tıpkı ilk 11 oynayacak olması gibi, Fatih Terim bu kadar inat edip yönetime karşı çıkıp illa Arda Turan'ı aldıysa bizim tanıdığımız Fatih Terim onu süs olsun diye aldırmamıştır o inatla ilk 11'e hazırlıyordur

Fatih Terim'in gelecek sezonun Galatasaray'ı ile ilgili bir düşüncesi varsa eminim ki "Arda'yı nerede oynatayım" diye düşünüyordur

Fenerin kadroya bakiyorum. Kaleci yok stoper yok sag bek yok 10 numara yok kanatlar yok bence vedat da yetersiz bunlar kendini sampiyon ilan etmis yine 😃

Ulan iki futbolcunun çok alınmasını istedim. Biri Gaich gitti diğer Talles Magno. Şimdi de Hlozek. Vallahi bu adamlara 10 versen geri dönüşü olur. Ama bu kurda ki artış çok fena etkiliyor.

Fatih Terim yine 4-3-3 gibi bir sistem kurar takıma,

Muslera
Omar-Luyindama-Marcao-Saracchi
Transfer
Mensah-Arda
Feghouli-Falcao-E.Kılınç

Ama maç içinde ezbere yaptığı orta sahayı boşaltıp forvet alma işini sık sık yapar. Orta sahayı boşaltır forveti Diagne/Falcao yapar

Muslera ( Okan )
Omar-Luyi-Marcao-Saracchi
Lerma
Mensah-Evander
EmreK. - Falcao - Bruma

Lig ve avrupa için gayet yeterli bi kadro olur.
Evander'i nasıl alcaz demeyin Luyindama formülü yapıp 3-4 kira + zorunlu 6-7 opsiyona alabiliriz zaten seneye ffp bitiyor.
Mensah'da max 3 milyona biter zaten.
Bruma'da çok rahat kiralanabilir.
İçlerinde en zor isim Lerma yalnız tam bir savaşçı adam sakatlık sorunu yok bişey yok tek sorun çok kart yemesi olur ama bizede böyle bi Dos lazım.
Falcao konusuna gelirsek 1 sene daha kalmasında yarar var eğer Diagne'de kalırsa çok rahat 60-65 maçı çıkarır bu ikili.

Anderlecht ne güzel 2-3 Milyona alıyorlar yetenkli oyuncuları. Sonra da min. 10'a okutuyor.

Onların yolunda gitmeliyiz Transfer ve Scout açısından.

Transfer Istihbarat Şefi

Ne gerek var Arif bey Monaco alır adamları biz kiralarız ışte hiç gerek yok kendimizi yormaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt