Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Bu sefer cidden batmışız yaniMensah falan gelmiyor yayini dinledim. Hatta kimse gelmeyecek demeye getirdiler. Muhtemelen aytac kara gelir. Belhanda ve feghouli de belese gidecekmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer cidden batmışız yaniMensah falan gelmiyor yayini dinledim. Hatta kimse gelmeyecek demeye getirdiler. Muhtemelen aytac kara gelir. Belhanda ve feghouli de belese gidecekmiş
Bu sefer cidden batmışız yani
O zaman fb şampi diyebiliriz. Biz de 5 seneye anca kendimize gelirizHem de ne batma.
Walla 90 dakika izledim aynen dedigin gibi, defansif yanlari çok kuvvetli belki rakiplede alakali hücuma çok az katkisi oldu, bence iyi futbolcu üstelik bedava fakat onun performansini etkileyecek adam önündeki kanat oyuncusu olurdu, misal Onyekuru ile süper ikili olurdu birinin hücum digerinin defansif yönü o kanadi güçlü yapardi, ama önündeki adaminda hücum tarafi zayifsa kisir bir kanat olur, diger sezonlardaki istatistiklerine baktim asist senelik 4 geçmemis hemde Yunan liginde..Omar'ın hücumsal anlamda oyun zekası Mariano'nun gerisinde anladığım kadarıyla. Herkes savunma yönüne dikkat çekiyor zira.
evet fatih hoca da zaten ortasahasız oynamayı düşünüyodurMensah falan gelmiyor yayini dinledim. Hatta kimse gelmeyecek demeye getirdiler. Muhtemelen aytac kara gelir. Belhanda ve feghouli de belese gidecekmiş
Mariano ile kıyaslamak çok doğru değil bence STSL şartlarında Mariano kadar hücum katkısı veren onun kadar tekniği topla ilişkisi iyi olan sağ bek varsa da hatırlamıyorum ben son dönemde en ölü haliyle 5-6 asist yapardı sezonda Mariano defanstan oyun kurardı verkaç yapardı terse top atardı yani top ayağındayken ligimizdeki çoğu 10 numara oyuncusundan daha etkiliydiOmar'ın hücumsal anlamda oyun zekası Mariano'nun gerisinde anladığım kadarıyla. Herkes savunma yönüne dikkat çekiyor zira.
fas kani var herifte korkak degilNormalde gelmesini pek istemiyordum ama dün maçta izleyince beğendim bu adamı sahada çok sağlam bir duruşu var ikili mücadelelerde hem fizik kalitesiyle hem cesaretiyle mücadeleden kaçmayan biri
Mıy mıy futbolculardan içi geçmiş takımımızı izlemekten o kadar sıkıldım ki artık böyle adamlarda arıyorum kurtuluşu
O zaman fb şampi diyebiliriz. Biz de 5 seneye anca kendimize geliriz
bu herife para verip alanin aklina sokayim leslerin efendisi olmus adam yav'Töre'yi bonservissiz bir yere göndermeyiz'
Gökhan Töre ve Afriyie Acquah'ın transferi hakkında konuşan Başkan Gevrek, "Gökhan Töre'ye Beşiktaş ve Galatasaray'dan ilgi var. Gökhan için şu anda kulübümüze gelen resmi transfer teklifi yok. Gökhan Töre'yi bonservis bedeli olmadan bir yere göndermeyiz. Yeni Malataspor'un menfaatlerini düşünmek zorundayız.
Benim adamı önceden istememe sebebimdi işte Fas kanı olması reis, artık Arap futbolculardan gına geldi, Norveç milli takımında oynayan Man City alt yapısından çıkmış Faslı oyuncu bulmayı nasıl becerdik hala onu düşünüyorumfas kani var herifte korkak degil
fatih hoca bu sefer en iyi ortasahaları aldırır,kuduran da kudurur izleyip
Sen bir şeyler biliyor gibisin..
bok gibiOkan Omar Luyindama Marcao Saracchi Taylan Ömer Emre akbaba Arda Emre Kılınç falcao
Rodopun anlattıklarından cikarttigim kadro.