Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar'ın hücumsal anlamda oyun zekası Mariano'nun gerisinde anladığım kadarıyla. Herkes savunma yönüne dikkat çekiyor zira.
Walla 90 dakika izledim aynen dedigin gibi, defansif yanlari çok kuvvetli belki rakiplede alakali hücuma çok az katkisi oldu, bence iyi futbolcu üstelik bedava fakat onun performansini etkileyecek adam önündeki kanat oyuncusu olurdu, misal Onyekuru ile süper ikili olurdu birinin hücum digerinin defansif yönü o kanadi güçlü yapardi, ama önündeki adaminda hücum tarafi zayifsa kisir bir kanat olur, diger sezonlardaki istatistiklerine baktim asist senelik 4 geçmemis hemde Yunan liginde..

Omar'ın hücumsal anlamda oyun zekası Mariano'nun gerisinde anladığım kadarıyla. Herkes savunma yönüne dikkat çekiyor zira.
Mariano ile kıyaslamak çok doğru değil bence STSL şartlarında Mariano kadar hücum katkısı veren onun kadar tekniği topla ilişkisi iyi olan sağ bek varsa da hatırlamıyorum ben son dönemde en ölü haliyle 5-6 asist yapardı sezonda Mariano defanstan oyun kurardı verkaç yapardı terse top atardı yani top ayağındayken ligimizdeki çoğu 10 numara oyuncusundan daha etkiliydi

Omar gördüğüm kadarıyla çata çat oynayan mücadele eden daha çok topsuz oyunda etkinliği yüksek olan bir adam Mariano topla oynamayı severdi Omar bir an önce topu ayağından çıkarıp hareketlenmek istiyor genel olarak bir bek özelinde hiçbir özelliğinin kötü olduğunu görmedim ben dün maçta ortaları ortalama üstü hücuma katkısı ortalama üstü topsuz oyunda çok iyi mücadele gücü yüksek ikili mücadelelerde gerek sertliği ile gerek fizik kalitesiyle rakibi sindiriyor sağ kulvarda çalışkanlığı iyi yeteri kadar agresif bir oyuncu hı baktığın zaman bu özellikleri 10/9 değil tabii ki ama 10/5 olan özelliği de yok mesela adamın 10/7 hemen her özelliği

Tabii ben Buta'yı Svensson'u veya Bustos'u istiyordum transfer sezonu başlamadan önce ama mevcut durumda 27/28 yaşında, bonservissiz ve söylendiği gibi 1 mil.€ maaş ile oynayacaksa bence doğru bir transfer

Normalde gelmesini pek istemiyordum ama dün maçta izleyince beğendim bu adamı sahada çok sağlam bir duruşu var ikili mücadelelerde hem fizik kalitesiyle hem cesaretiyle mücadeleden kaçmayan biri

Mıy mıy futbolculardan içi geçmiş takımımızı izlemekten o kadar sıkıldım ki artık böyle adamlarda arıyorum kurtuluşu
fas kani var herifte korkak degil

'Töre'yi bonservissiz bir yere göndermeyiz'
Gökhan Töre ve Afriyie Acquah'ın transferi hakkında konuşan Başkan Gevrek, "Gökhan Töre'ye Beşiktaş ve Galatasaray'dan ilgi var. Gökhan için şu anda kulübümüze gelen resmi transfer teklifi yok. Gökhan Töre'yi bonservis bedeli olmadan bir yere göndermeyiz. Yeni Malataspor'un menfaatlerini düşünmek zorundayız.

'Töre'yi bonservissiz bir yere göndermeyiz'
Gökhan Töre ve Afriyie Acquah'ın transferi hakkında konuşan Başkan Gevrek, "Gökhan Töre'ye Beşiktaş ve Galatasaray'dan ilgi var. Gökhan için şu anda kulübümüze gelen resmi transfer teklifi yok. Gökhan Töre'yi bonservis bedeli olmadan bir yere göndermeyiz. Yeni Malataspor'un menfaatlerini düşünmek zorundayız.
bu herife para verip alanin aklina sokayim leslerin efendisi olmus adam yav

gökhan töreyi kicimiza mi monte edecez napacaz

aptallikta üstümüze yok!

fatih hoca bu sefer en iyi ortasahaları aldırır,kuduran da kudurur izleyip

Okan Omar Luyindama Marcao Saracchi Taylan Ömer Emre akbaba Arda Emre Kılınç falcao

Rodopun anlattıklarından cikarttigim kadro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt