Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ardayi iki üc arkadasini alip Feghouliye ve Belhandaya girsin diyemi getirdik acaba? Belki ondan sonra gitmeyi isterler ve az bir bonservis kazaniriz.

Rodop ve Çetinçalı tahminime göre bilerek isim vermiyorlar ki kulüp zor durumda kalmasın yoksa bu takımın tek orjinal orta sahası Taylan Antalyalı.
Buraya minimum 3 direkt oynayacak oyuncu gerekiyor.

Yanlız daha lig bitmeden Götze ismini ilk söyleyen bendim. Temenni olarak tabi. Gelirse kendini bizde bulabilir. O zaman da fark yaratır.

Mensah falan gelmiyor yayini dinledim. Hatta kimse gelmeyecek demeye getirdiler. Muhtemelen aytac kara gelir. Belhanda ve feghouli de belese gidecekmiş

beleş olur mu rts. 7 milyon euroya gidecekler. maaşları 7 milyon euro ediyor sanırım.

Şöyle takıma bir bakıyorum da çok gereksiz maaş ödediğimiz oyuncular var

Şener ~1 mil.€
Linnes 1.4 mil.€
Ahmet 0.9 mil.€
Jimmy 1 mil.€

Bu adamlar hiçbir katkı veremedikleri halde çok yüksek maaş alan adamlar yollarımızı ayırmamız gerekiyor, bir de oynadığı halde katkı veremeyen ve yüksek maaş alan adamlar var

Donk 1.9 mil.€
Belhanda 3.5 mil.€
Feghouli 4 mil.€
Babel 2.5 mil.€

Bu adamların da hepsi ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor tabii bir de büyük ihtimalle takımda kalacak ama yüksek maaşından indirim talep etmemiz gereken adamlar var

Emre Akbaba 1.75 mil.€
Muslera 3.7 mil.€
Falcao 5 mil.€

bartug kampa alınacak demiş rodop dede.isterseler almasınlar.ülkenin en yetenekli ortasahasını....onun gibi komple biri var mı şu an 6 numarada....ne genc ne tecrübeli kimse yok

sokarım ffp'ne 5 milyon aştık diye kimseye men cezası vermezler. kaldi ki bonservis getirecek yeterli oyuncu var. beceriksizler madem satamıyor, satacak adam bulsunlar.

göz göre göre şampiyonluğu verecek halimiz yok daha sezon başından. orta saha yoksa ilk 5 hayal olur. seneye bankalara anapara ödemesi başlayınca ne yapacağız o zaman. sportif başarı şart. bir anda fenerden daha kötü duruma düşebiliriz. umarım yönetim bunun farkındadır.

fegh ve belhanda'yı bedava yollarlarsa zaten 1 dk durmasınlar, bassınlar istifayı. maicon ve diagne transferlerinde içine ettiler zaten. futbolcular yönetmeye başladı kulübü. adam ettiğimiz donk bile dalga geçercesine 1.9 milyon az diye zam istiyor.

bartug kampa alınacak demiş rodop dede.isterseler almasınlar.ülkenin en yetenekli ortasahasını....onun gibi komple biri var mı şu an 6 numarada....ne genc ne tecrübeli kimse yok
yaşıtlarına göre sağlam 6 no pasları oyun görüşü soğuk kanlılığı üst seviyede ama komple değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt