- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
durum bu da anlayan yok,oyuncu satmak zorundayızPara vardır da oyuncu satamadıkları ıcın ffp sıkıntısı vardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
durum bu da anlayan yok,oyuncu satmak zorundayızPara vardır da oyuncu satamadıkları ıcın ffp sıkıntısı vardır
aynen zorda kalmasin diye oyle yapiyolardirRodop ve Çetinçalı tahminime göre bilerek isim vermiyorlar ki kulüp zor durumda kalmasın yoksa bu takımın tek orjinal orta sahası Taylan Antalyalı.
Buraya minimum 3 direkt oynayacak oyuncu gerekiyor.

Arda Belhanda'nın ağzına iki tane çakarsa Arda 66 forması alırım net.Ardayi iki üc arkadasini alip Feghouliye ve Belhandaya girsin diyemi getirdik acaba? Belki ondan sonra gitmeyi isterler ve az bir bonservis kazaniriz.
Mensah falan gelmiyor yayini dinledim. Hatta kimse gelmeyecek demeye getirdiler. Muhtemelen aytac kara gelir. Belhanda ve feghouli de belese gidecekmiş
fasli ardayi 3 metre oteye firlatir kaldirip ne anlatiyonuz aga yav ahahArda Belhanda'nın ağzına iki tane çakarsa Arda 66 forması alırım net.
bunu niye gördüm ben simdi xd. Allahin cöpüne bak sen. ortamlarda okudugunu kendi duyumu olarak atiyor bir de agliyor, zirliyor xd
seri + lemina tutsunlar bari yineMensah falan gelmiyor yayini dinledim. Hatta kimse gelmeyecek demeye getirdiler. Muhtemelen aytac kara gelir. Belhanda ve feghouli de belese gidecekmiş
Onyekuru gibi bol bol savunma arkasina kosular yapiyormus amaOmar'ın hücumsal anlamda oyun zekası Mariano'nun gerisinde anladığım kadarıyla. Herkes savunma yönüne dikkat çekiyor zira.
Mevzu mu var Musap
bunu niye gördüm ben simdi xd. Allahin cöpüne bak sen. ortamlarda okudugunu kendi duyumu olarak atiyor bir de agliyor, zirliyor xd
Hoca almasa çok fena hayal kırıklığı olurdu.mbartug kampa alınacak demiş rodop dede.isterseler almasınlar.ülkenin en yetenekli ortasahasını....onun gibi komple biri var mı şu an 6 numarada....ne genc ne tecrübeli kimse yok
yaşıtlarına göre sağlam 6 no pasları oyun görüşü soğuk kanlılığı üst seviyede ama komple değilbartug kampa alınacak demiş rodop dede.isterseler almasınlar.ülkenin en yetenekli ortasahasını....onun gibi komple biri var mı şu an 6 numarada....ne genc ne tecrübeli kimse yok