Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta saha dışında büyük eksikliklerimiz yok şuan, 3 tane orta saha lazım,bunun dışında 1 forvet 1 kanat 1 yedek stoper ve 1 yedek kaleci alınır

Van Persie joining coaching staff of Feyenoord: "I can't say no to Dick"

Boşuna Bartuğ demedik. Ben biliyordum, Fatih Hoca kaçırmaz böyle bir yeteneği.

Bartug bizim Sandro Tonali'miz olacak
Tonali Bartuğ'un yaşındayken Serie B'de yaklaşık 25-30 maça çıkmıştı sezon boyunca biz Bartuğ'u belki hazırlık kampına bile götürmeyeceğiz

Haydi onu geçtim Atalay 20 yaşına geldi daha kariyerinde profesyonel maçı yok şu forumda belki de en çok ben isterdim Atalay'ı Bartuğ'u veya Emin'i Abdüssamed'i ilk 11 düzeyinde izleyebilmeyi ama çok açık ki hayalden öteye gidemeyecek

Gokhan Akkan, Sinan Bolat veya Volkan Babacan gelecegine Okan yarim sezon oynasin daha iyi.

Forvette Falcao, Diagne, Adem, Ogulcan var yetmez mi?

Hangisine guvenecen o forvetlerin ? Biri sakat öteki kafadan sakat adem ile ogulcan da yedek zaten.

Okan kalecimiz olacaksa sampiyon olamayiz. Mac alma ihtimali olan bir kaleci değil.

bartuğ elmaz

• 58
    12 ağustos 2020 tarihinde başlayacak yaz kampına katılacak genç futbolculardan biri olacaktır.

(bkz: 2020-2021 sezonu)

edit. yanlış bilmiyorsam sözleşmesi 2021 haziran ayında bitiyor. kampa gitmeden 3 yıllık yeni mukavele imzalayalım, sonra geç olmasın.

edit2: systy 2022'de bitiyormuş. yine de önlem almak lazım.
    7 Ağustos 2020 15:48 ~ 17:22 · gurrpeg
Keşke doğru olsa diyorum da artık inanmıyorum bile Atalay'ı Bartuğ'u hazırlık kampına alsak ne olacak sanki ? Lig başlayacak yine takım dışı kalacak çocuklar

ORTA SAHA İstiyorum
.
kecewa-dibuang-inter-radja-nainggolan-ingin-kembali-perkuat-roma-FWFHlThO77.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Okan yarım sezon çıkarır. Böyle zamanlarda yeni kaleci arayacaksak Okan'ı göndersinler o zaman.

Hayatımda bu kadar saçma karar görmedim. Ayrıca Antep maçı dışında yediği gollerde bir hata yoktu.

Takım zaten çökmüş önünde oynayan iki adam stoper bile değildi. Marcao dönünce rahatladık biraz.

Babacan 1 sezondur maça çıkmıyor. Başak şampiyon olduktan sonra Okan oynattı mal mal goller yedi. Bitmiş adam hoca aldırır büyük ihtimalle.

Adı geçen diğerlerinden bahsetmiyorum bile... Hepsi de Okan'dan kötü kaleci.

Ne bekliyorsunuz tüm sezon yedek oturup birden oynamak zorunda kalınca Buffon mu olması bekliyoruz?

Yaşı, potansiyeli uygun ve yarım sezon hatta Muslera'nın dönüşüne göre sezonun %75'i kaldıracak kapasitede.

Hangisine guvenecen o forvetlerin ? Biri sakat öteki kafadan sakat adem ile ogulcan da yedek zaten.

Okan kalecimiz olacaksa sampiyon olamayiz. Mac alma ihtimali olan bir kaleci değil.
Falcao ile yola cikilmaz ama kalacak diyorlar, Diagne'ye teklif gelmezse o da kalir, 30 gol atan adama guvenmeyelim de kime guvenelim?

Ha bana kalsa ikisini de satip iki forvet alirim ama bunun olmayacagini ikimiz de iyi biliyoruz.

Okan yerine kimi istersin bu arada?

Keşke doğru olsa diyorum da artık inanmıyorum bile Atalay'ı Bartuğ'u hazırlık kampına alsak ne olacak sanki ? Lig başlayacak yine takım dışı kalacak çocuklar
Atalay yetenekli ama tembel. Halinden belli oluyor. Bu yaşta biri az çalışır. Bartuğ bireysel de çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt