Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
orta saha dışında büyük eksikliklerimiz yok şuan, 3 tane orta saha lazım,bunun dışında 1 forvet 1 kanat 1 yedek stoper ve 1 yedek kaleci alınır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi nainggolan seslerini duyup geldin dimi foruma ben de biraz uzanmıstım seslere uyandım![]()
orta saha dışında büyük eksikliklerimiz yok şuan, 3 tane orta saha lazım,bunun dışında 1 forvet 1 kanat 1 yedek stoper ve 1 yedek kaleci alınır
bartug pirlo gibi takılıyo tonalinin sertligi falan var yavBartug bizim Sandro Tonali'miz olacak
Gokhan Akkan, Sinan Bolat veya Volkan Babacan gelecegine Okan yarim sezon oynasin daha iyi.Nasil yok ? Kaleci yok forvet yok sol acik yok.
Tonali Bartuğ'un yaşındayken Serie B'de yaklaşık 25-30 maça çıkmıştı sezon boyunca biz Bartuğ'u belki hazırlık kampına bile götürmeyeceğizBartug bizim Sandro Tonali'miz olacak
Avro nerede?Ben aslinda yine @Emrah Duvar abiye laf çakmak için girmiştim, ama bonus olarak Nainggolan aldıysak hayir demem![]()
Gokhan Akkan, Sinan Bolat veya Volkan Babacan gelecegine Okan yarim sezon oynasin daha iyi.
Forvette Falcao, Diagne, Adem, Ogulcan var yetmez mi?
Keşke doğru olsa diyorum da artık inanmıyorum bile Atalay'ı Bartuğ'u hazırlık kampına alsak ne olacak sanki ? Lig başlayacak yine takım dışı kalacak çocuklarbartuğ elmaz
- 58
12 ağustos 2020 tarihinde başlayacak yaz kampına katılacak genç futbolculardan biri olacaktır.
(bkz: 2020-2021 sezonu)
edit. yanlış bilmiyorsam sözleşmesi 2021 haziran ayında bitiyor. kampa gitmeden 3 yıllık yeni mukavele imzalayalım, sonra geç olmasın.
edit2: systy 2022'de bitiyormuş. yine de önlem almak lazım.
7 Ağustos 2020 15:48 ~ 17:22 · gurrpeg
Falcao ile yola cikilmaz ama kalacak diyorlar, Diagne'ye teklif gelmezse o da kalir, 30 gol atan adama guvenmeyelim de kime guvenelim?Hangisine guvenecen o forvetlerin ? Biri sakat öteki kafadan sakat adem ile ogulcan da yedek zaten.
Okan kalecimiz olacaksa sampiyon olamayiz. Mac alma ihtimali olan bir kaleci değil.
Atalay yetenekli ama tembel. Halinden belli oluyor. Bu yaşta biri az çalışır. Bartuğ bireysel de çalışıyor.Keşke doğru olsa diyorum da artık inanmıyorum bile Atalay'ı Bartuğ'u hazırlık kampına alsak ne olacak sanki ? Lig başlayacak yine takım dışı kalacak çocuklar